icon

Slinenie 5 mesačného bábätka

21. aug 2021

Baby, je to v poriadku, ze 5 mesacna dcerka uz ani neviem od kedy, ale snad od narodenia velmi slini? No, ked lezi neslini, ale ako nahle ju nesiem napriklad v polohe na klokanka, alebo ked pasie konocky no riadne z nej tecu sliny. Uplne kazdu chvilu ked pasie konicky z nej tecu sliny. Ach, snad to nie je nic vazne 😢. Poradnu mame az o par dni, tak sa spytam doktorky. Ale zaujima ma aj nazor ci to nasa dcerka je jedina co z nej tecie tolko slin 😢.

veronice
•
21. aug 2021

Vacsina deti takto nadmerne slini ked sa prerezavaju zubky. Pozerala si jej do pusky? Mozno coskoro cosi cinkne 🙂

patka06
•
21. aug 2021

je to úplne normálne, väčšina detičiek slintá, keď sa prerezávajú zúbky

amelie2017
•
21. aug 2021

Ano, je to normalne. Nasa sice neslinila nikdy, ani pri zuboch, ale kamoskina..uffm.ta bola ako bernardin. Aj 10 slintacikov zamocila za den.

iritka
•
21. aug 2021

Aj moja strasne slini, vsade mam kvapance po podlahe. Je to uplne normalne nehladaj problem kde nie je.

evka_3
•
21. aug 2021

Je to úplne normálne aj moja tak

lienkashoppingqueen
•
21. aug 2021

aj moj slinta trochu

pralinka25
•
21. aug 2021

normalne.
nase deti mali take trojuholnickove slintaciky a za den ich padlo teda dost.

jana_eyre_2
•
21. aug 2021

Môj prvý syn nadmerné slinil, mali sme asi 30podbradnikov ktoré dokázal do pár minút maximálne premocit, myslím že som ešte nevidela uslintanejsie dieta.. prvý zub mu vykukol v 3m, prvý vypadol keď mal 4r.. často mu aj zabiehalo keď bol malý.. teraz má 9r, už malo mliečnych zubov a občas akoby zabudne že sliny sa majú prehltnúť.. je alergik, astmatik ale nemyslím že by to s tym súviselo, je inak zdravý.. proste ma len viac slín ako iné deti..

Vlastne problém to.robilo.len keď bol ako babo buclaty a slinky mu zatekali pod bradu, zaparovalo.sa mu to cez leto.