Soľná jaskyňa. Ako sa am chodí?
Ahojte zaujímalo by ma ako to tam chodí. Chcela by som tam ísť s oboma detičkami lenže dcéra bude mať ešte len rôčik a neviem či je možné zobrať tam aj tak malé dieťa. A čo tam majú robiť detičky? Syn je riadny neposed, ten tam určite nebude sedieť, alebo ležať. A ake máte s tým skúsenosti vôbec? Ďakujem.
moj syn ma caste zapaly dychacich ciest a laringytidy, takze rozmyslam tiez nad solnou jaskynou. okrem toho v noci chrape, ako by bol zahlieneny, pritom soplik nema, je taky huhnavy, ze mu niekedy ani nerozumiem, dycha vacsinou len ustami. takze ideme aj mandle asi vyberat a ak vybratie mandle nepomoze, vyskusame tu jaskynu.
Tak ak by mal niekto skusenosti, budem rada, ak napise
aj ja sa chcem spytat ci to pomaha pri zapaloch prinosovych dutin a chronickom kasli. Mate niekto skusenosti?
ahojte, obnovujem tuto temu, kde najblizsie v okoli topolcian sa nachadza nejaka solna jaskyna? ake mate skusenosti? dakujem

Ja som bola s mojou dcérou v soľnej jaskyni v Bardejovských Kúpeľoch. V jaskyni to vyzerá asi tak: všade je sama soľ, po zemi sa brodíš v soli, steny sú zo soli, všade také prítmie, len farebné reflektori ožarujú steny. Ĺudia tam ležia na ležadlách zabalení v dekách a oddychujú, dýchajú ten vzduch. Hrá tichá melódia, taká ukľudňujúca, na spanie.
Bol tam aj detský kútik, plný hračiek /lopatky, hrabličky, vedierka, fúrik /a deti sa tam hrajú, presypávajú ten piesok.
Moja dcéra vtedy mala asi 3 roky a tiež je riadne živá a pamätám sa, že tým ľuďom sa to vtedy veľmi nepáčilo.
Ja som s ňou vtedy tam išla kôli tomu, lebo stále bola zahlienená a niekto mi to odporučil, že soľná jaskyňa by mohla pomôcť. Samozrejme, že by tam trebalo chodiť pravidelne a možno by to aj pomohlo. Ale my sme viac neboli, pretože to nie je pre takých neposedoch a hlieny sa vyliečili, keď sme dali von nosnú mandľu, nevieme, čo je usmrkaný nos, kašeľ, hlieny. Už rok sme neboli u lekára.