icon

Staršie dieťa spadlo na bábätko

15. apr 2025

Ahojte mozno smiešna téma, no ja som strasne úzkostliva…staršia dcéra - 20kg spadla na 5 týždňové bábätko, ktoré bolo v hojdacom kresielku….sla okolo nejako sa potkla ked prechádzala okolo kresielka a posadilo ju rovno na novorodenca…neviem presne ci na nôžky babatka ci na bruško, nevidela som to, dcéra tvrdí ze nie na bruško ale ťažko jej veriť niekedy, je este malá a casto vymýšľa…bábätko zaplakalo, totiž spalo a zobudilo sa ale hned po chvíľke bolo dobre …ja sa bojím ze sa v brušku mohlo nieco udiať, nejaké skryté krvácanie alebo co, 😞 alebo malujem čerta na stenu a nie su taketo nehody s bábätkami nijak výnimočne ? Berte ma s rezervou a prosim o normalne odpovede, mame toho za sebou veľa a o deti mam az neprirodzený strach…dakujem všetkým

gelifil
15. apr 2025

ja sama by som asi sla na pohotovost, nech urobia usg....

luteam
15. apr 2025

Myslim, ze by sa nemalo nic stat. Pozoruj par dni brusko ci nema nejake modriny alebo vypukliny popripade ak by bolo babo velmi placlive alebo pri chytani bruska by plakalo tak radsej chod k dr. Ale myslim si, ze by to malo byt ok. Babatka su odolnejsie ako vyzeraju 🙂

tamitamitami
15. apr 2025

Šla by som na pohotovosť.....

majus2323
15. apr 2025

Pohotovosť. Ak by sa čosi stalo navždy by ste si to vyčítali. Utekajte, budete pokojnejšia, myslím že to bude v poriadku

lilli110
15. apr 2025

To je veľmi malinke bábätko ešte. Určite by som šla na pohotovosť nech ho skontrolujú. Radšej ako podceniť takúto situáciu. Ale ak nezvracia, neplače...malo by to byt v poriadku. Držím palce 🙏

maryetta
15. apr 2025

Minimalne si mozes zavolat na pohotovost. Povedia ti ci mas prist alebo netreba 😉
Uz ty vies ci budes spokojnejsia 😉

anavixy
15. apr 2025

Odveci nevyziadana rada, prepac, ale nenechavaj 5t (ani starsie) babatko spat v kresielku… co sa tyka incidentu, pozorovala by som zatial len a pripadne zavolala na pohotovost/detske odd, nech poradia.

tomiholjubavi
15. apr 2025

Este som to len precitala a uz panikarim aj za teba. 😅 Mam 6tyzdnove babatko tak plne rozumiem. Tiez by som hned isla na pohotovost alebo aspon volala a pytala sa.

katusik456
15. apr 2025

Ja by som šla na pohotovosť hneď, veď skontrolujú to. Tak malé bábätko je fakt krehké, ja by som šla aj keby na môjho 8 mesačného spadla, nie je o čom rozmýšľať to nie ke buchnutie hlavičky pri otáčaní na podložke

cyberk
15. apr 2025

no si predstav, ze na teba by padlo 300kg ... ked 20kg padne na 4kg babo.. ach a teda nechavat spat take dieta v kresielku... 🙈

jajanka31
15. apr 2025

Prides pozru, pohmataju, mozno spravia usg a pojdete domov kludne spat. Ak sa aj nieco udialo tak vas tam nechaju a budu riesit. Vzdy lepsie nez nerobit nic. Ja som bola s 4 tyzdnovym 3 noci hospitalizovana a aj ked nic vazne nezistili som rada ze som sla. Pre mna to boli 4 narocne dni. Ale bolo to nic v porovnani s tym kebyze ze stane to najhorsie.

autor
15. apr 2025

@anavixy preco? Niekedy tam proste zaspi tak ho neprenasam, hned sa totiž zobudí…

autor
15. apr 2025

Inak dakujem všetkým za rady