Stiahnutá predkožka 2 ročného syna a dôsledky na odplienkovanie

veverka123456
30. jún 2018

Dobry den mile mamicky, prosim poradte... synceka sa nam podarilo uspesne cez den odplienkovat, pekne ukazal ze mu treba cikat aj kakat... nemal problem sa vycikat vonku, na nocnik, na zachod, hocikde ked sme isli sa pekne vycikal aby sa mu nahodou niekde nestala nehoda... potom sme boli na kontrole na nefrologii kde mu stiahli predkozku lebo mu to odmala neislo ... prvy den bol velmi kriticky... maly zadrziaval moc vobec nechcel cikat... plakal od bolesti lebo mal plny mechur ... svokra poradila aby sme ho dali nasilu na nocnik a vyzuli ponozky aby sa schladil a vycikal no nepomohlo... potom dostala napad schladit ho v sprche ze do vody sa mu bude lepsie cikat... no stalo sa este horsie... ma panicky strach z kupania, nocnika, zachodu aj akehokolvek cikania ... do teplakov sa vsak pocika normalne... uvedomuje si ze ho to uz neboli. mate skusenosti ako si s tym... mame pockat cimate nejake triky? por

althejka
30. jún 2018

Neviem naco stahovat predkozku dvojrocnemu pokial nema opakovane zapaly .nedivim sa ze sa po tom "cviceni" v sprche a mudrych radach je to este horsie.treba nechat pipika napokoji a zvladnut to postupne takpovediac od nuly.

maggiba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monikamama
30. jún 2018

My sme ho prve dva dni davali cikat do sprchy. Chvilu to trva ale ten prud vody ho donuti cikat.

pininka
30. jún 2018

No riadne to doktor dokaslal. Mna by sla trafil. Preto sme ani nesli, ale riesili to prirodnou cestou. To bude teraz dlho trvat kym si zvykne ze sa nemusi bat. Chudiatko male.