Streptococcus agalactiae u 5 mesačnej dcérky aj u mňa

sissy87
22. nov 2012

Ahojte!
Mojej 5 mesačnej dcérke našli vo vagíne (po zelenkastom výtoku jej urobili kultiváciu) streptokoka agalactiaeho. Dostala na to malé čípky, kontrolný výter negatívny. Po 3 týždňov opäť výtok a streptokok. Vtedy detská lekárka brala ster aj z konečníka, aj tam mala streptokoka takže dostala sirup Penbene. Kontrolny ster z konečníka brali utorok, výsledok ešte nevieme.
V 36. týždni tehotenstva som mala negatívny výter z pošvy na streptokoka, rodila som cisárskym, takže neviem, či to mohla dostať aj tak odo mňa. Teraz som bola u gynekológa, či už mám aj ja stretokoka, a potvrdil to, mám aj ja. To, či ja som dostala od dcérky, alebo ona odo mňa nevie nikto. :( Dostanem na to Penicillin, a nejaké čípky.

Neviete prosím Vás ako sa šíri streptokok agalactiae? Čo by som mala robiť, aby som nenakazila členy mojej rodinky. Po wc si umyjem ruky vždy, dcérka má vlastnú vaňu, ktorá je vždy čistá, pred prebalovaním si umyjem ruky antibakteriálnym mydlom, takže čo ešte by som mohla urobiť? Môže sa to šíriť aj vo vzduchu, alebo cez wc, alebo môže mať niekto na koži, alebo čo ja viem inde než vo vagíne a v konečníku? Mamičky ktoré tak isto majú tohto streptokoka čo robíte inak, aby ste to nešírili?

Ďakujem za odpovede!

xlucia
22. nov 2012

@sissy87 pravdepodobne to ma dcera od teba. mas to nielen dole, ale v celom tele. streptokok je svina, ktora sa len tak rychlo neda. pardon za vyraz
co mozes urobit. ty aj dcera sa komplexne preliecte atb. , kup pre seba probio fix a ber ho aspon tri mesiace. dcere kup infanddophilus v prasku a tiez nech ho berie aspon tri mesiace
ked peries pradlo, daj prasok na aky si zvyknuta, alebo gel a do plachania daj ocot. trochu menej ako je pol deci.
neboj sa ked sa pradlo vysusi, ocot nie je citit. biele aj tmave per na 60 stupnov.

evelin325
22. nov 2012

@sissy87 ahoj ja som mala tohto streptococa tiež v tehotenstve, v močových cestách, zisťovali mi ho na moje požiadanie, lebo sa to hrozne podceňuje, a robieva sa to dosť neskoro, myslím že až v 38. týždni, čo je veľmi smutné, pretože je to nebezpečné a veľa krát žena porodí skôr, a ani sa jej toto vyšetrenie neurobí.
Neliečili mi ho počas tehotenstva, pretože by to bolo zbytočné, ale hneď ako som prišla do pôrodnice, som povedala, že mám tohto streptococa a hneď mi nasadili antibiotiká v podobe infúzky.
To chcem tým povedať, že si ju mohla kľudne počas pôrodu aj cisárskym rezom nakaziť, pretože ak ti odtiekla plodová voda, ten streptokok sa mohol dostať k bábätku ešte skôr ako ho vybrali z bruška.
Čo sa týka tých rád, tak ako píše xlucia prať na 60, lebo iba pri vyššej teplote sa streptococ zabije, a potom aj spodné prádlo prežehliť.
Vyhýbať sa sladkostiam, pretože streptococ prežíva v prekyslenom organizme, ja by som ti radila aj odkyslenie organizmu, potom nebude mať streptococ šancu prežiť.

lentuska
23. nov 2012

@sissy87
Ahoj. No tento streptokok sa siri aj pohlavnym stykom, takze ak aj ty uzijes penicilina a liecis sa, no nestaci, treba detoxikovat aj partnera.....ja som ale nie je za ATB vobec. Ide to aj inou cestou bez ziadnych vedlajsich ucinkov. Ja chodim uz iba k doktorke Tomovej Zuzke, ktora robi mitochondiralnu medicinu a biorezonancne vysetrenie. Mali by ste si tam zajst obaja aj s manzelom a urobit detox, ktory vam odporuci. Lebo nema to vyznam sa liecit, ak je tvoj manzel tiez pozitivny na streptokoka. Taketo vysetrenie stoji iba 15€ a urobi sa vam celkova diagnostika celeho organizmu a je to uplne neskodne..... Su aj tu na MK v profesionaloch , vola sa to AURORA a tam si mozes o tom precitat viacej ak ta to zaujima.....

renatka100
23. nov 2012

My sme mali pseudomonazu to je tiez taka nevyliecitelna svina a velmidobre nam zabral cisty cajovnikovy olej tea tree oil - austrialen body care (ten originalny). Mala sa vnom kupe stele staci tak tri kvapky. mali sme istaj do nemocnice na atb do zily ale to som vzhladom na jej vek a moznost navratu odmietla a vyzera ze som urobila dobre. Drzim palce.

sissy87
autor
24. nov 2012

@renatka100 Kde by som mohla kúpiť tieto kvapky pre malú? Mohla by som v ňom kúpať aj 7 mesačné bábo? A možem to používať aj pre seba? Ináč kúpila som koloidné striebro aj extrakt z grapefruitových jadierok, takže užívam už všetko možné. 🙂
@lentuska Bola som na biorezonancii v Komárne. Bola som spokojná, on mi povedal také veci o ktorých som vedela, ale aj nové. Dostala som produkty od firmy TIENS na detoxikáciu, potom budem brať nejaké kapsuly na obnovenie imunitného systému. Budem zvedavá, či to pomôže.
Áno, aj ja som sa rozmýšlala, či nemám poslať muža k urológovi na vyšetrenie, či aj on má v sebe tohto koka, alebo ešte nie. Veľmi sa bojím, neviem ako sa šíri ten bacil, či môže byť aj na koži, keď muž napríklad chytí alebo poškrabá seba tam dole ( veľmi zlý zvyk mužov) a neumyje si ruky hneď a potom hrá s malou, chytí jej ruky a malá potom to dá do úst ( je to veľmi morbid, opýtam sa to len tak teoreticky, lebo už bojím sa veľmi ) tak môže sa nakaziť aj takto? Alebo ten bacil neprežije na vzduchu?
Aké zvláštne opatrenia by sme mali urobiť, aby dcérka bola v bezpečí, aby sa nenakazila. :(

Ďakujem za odpovede!

renatka100
24. nov 2012

@sissy87 bezne v lekarni bz to mali mat alebo to objednaju majuaj stranku http://www.australian-bodycare.sk/produkty.php?...
Skus aj infolinkuurcite tiporadia. Ja davam malej 3 kvapky cisteho oleja do kupela sebe tak 10 kvapiek docelej vane.

lentuska
25. nov 2012

@sissy87
No najlepsie je dostat muza tiez na tu biorezonanciu a urobit mu detox....