Strie u detí? Stretli ste sa s tým?
Čo mi poradíte na strie,ktoré má moja 8 ročná dcéra?Má ich najmä na stehnach.dik
Nič sa nedá robiť. Môže skúsiť Bi oil. Nech sa veľa krémuje (hocičím), pomôže to elasticite pokožky ako prevencia ďalších strií (aj keď to nie je zaručené).
Ja s nimi tiež žijem od dieťaťa, mám na zadku
Teraz veľmi vyrástla,tak som myslela ,že je to rastom.Ale skusime veľa kremovat.dakujem za odpovede
nestresuj, moj syn ich mal strašné, ale že fakt a rastom sa to pekne upravuje. Mladá pokožka sa velmi dobre regeneruje, takže vôbec netreba žiadne extra mazanie.
nepomoze vobec nic mne dcera tiez tak rychlo vyrastla ze ich ma chuda fakt vsade. Ani krem, olej nic nezaberal
Mne sa tiež spravili zamlada ( pred tehotenstvami) dcéra má tiež jednu. Je to typ pokožky náchylnejší na ich tvorbu plus väčší nárast hmotnosti alebo rastu ako takého... časom vybledne...
Ja mam vela z detstva, hlavne na stehnach a lytkach, rychlo som vyrastla.
Ja meriam 154 cm a tiež mám strie od detstva 🙂
@tajik jednoznačne to bude rastom. Každý deň ju krémuj. Teraz to pokožka potrebuje, lebo ona bude rásť a keď pokožka nebude dostatočne hydratovaná tak vzniknú strie.
Manzel ich tiez ma z rastu, na chrbte dost vyrazne. Ale ani sxtym nic nerobil
@tajik ahoj pridám sa aj ja môj syn má pod kolenami strie a sú červené ma 8 rokov ale čítala som ze časom to vibledne a budú takmer neviditeľné tak dúfam ze to aj tak bude lebo je to nepekne keď zoberie kratasi
@eveline111 no moja dcéra to má na stehnách,ale je pravda,že ich má také riadne "statne".tak asi preto
Synovi som akurát včera tiež objavila strie (na mieste ako sú boky smerom k zadku, na mieste kde už sú slipy, tak to "nevidno"). V novembri bude mať 9 rokov. Už 2 a pol roka berie denne Zenaro kvôli Histamínovej intolerancii. Neviem či to má súvis aj s týmto lebo od kedy to berie, pribral. Nie je samý "špek", ale pribral v oblasti bruška, bokov. Neprejedá sa a neje ani sladkosti na tony.
Čítala som predchádzajúce odpovede, tak že to môže byť spôsobené rastom? Rastie rýchlo, to je pravda. Teraz má 146cm a čo chodíme na kontroly na alergo tak za 3-4 mesiace narastie v priemere o 5cm.💁
ahojte, moj 10.5 rocny syn ma tiez na bokoch a na stehnach take jazvy az som sa prelakla co to je...tiez zacal posledny rok poriadne naberat na vahe, takze predpokladam, ze to su tie strie...vyzera to hrozne, ako keby bol dorezany...

@tajik to ma strie z rastu, moja dcera ich ma tiez aj ja mam .....myslim ze kazdy
Neviem ci nieco pomoze ale oni vyblednu ...