Sú tieto vyrážky kiahne?
Kočky prosím Vás sú toto kiahne? Malý (2r4m) ich má asi cca 20 po telíčku, teplota po odrátani je 37...súbežne ho práve liečim na sladké chrasty..😞 Díky

@katkasofi kiahnove vyrazky su gulate,a hlavne postupne menia charakter,,tu spravne pisu cca za 24 hod,aj skor sa tie prve zmenia na pluzgieriky naplne zltkavou tekutinou..tie prasknu neskor a obsah zaschne..pises ze ho liecis a na sladku chrastu.-impetigo?.cim ho liecis?
tie vyrazky vyzeraju na stipance..a ten ovalny na zaneseny infekt..
ahoj to isto niesu kiahne, skor mi to príde ako štipance,ale kiahne nie.
nevyzerá to ako kiahne, ale skúste mu dať jahody, ak sú to kiahne, vyhodí sa hned a poriadne 🙂
@jarushka599 z jahôd? To počujem 1x😉
Pozeram tuto debatu, ze to kiahne asi nebudu 🙂 , tak vas caka dovolenka v pohode. Moja svokra bola minuly tyzden s takymi vyrazkami u doktorky, lebo sa bala, ze ma kiahne. Doktorka jej povedala, ze take pluzgieriky sa robia z tepla. Tak snad to prejde po tychto horucavach.
Držím palce ,dajte vedieť ako ste dopadli. Ešte takto pred dovolenkou. 😔 😉
toto je infekcny virus, nema to aj v ustach?
@katkasofi ahoj, moja mala ma presne toto iste! Tiez skumam ze co to je ale postipane to nema, teraz som jej dala fenistil kvapky aj som jej to natrela fenistil gelom no a som zvedava co do zajtra. Ked sa to bude rozsirovat pojdem doktorovi ale tiez ma napadlo ci tu to kiahne :-/

@ichbinich ďakujem 😉 sledujem ho 😉