icon

Sú tieto vyrážky kiahne?

katkasofi
19. júl 2015

Kočky prosím Vás sú toto kiahne? Malý (2r4m) ich má asi cca 20 po telíčku, teplota po odrátani je 37...súbežne ho práve liečim na sladké chrasty..😞 Díky

Sú tieto vyrážky kiahne?Sú tieto vyrážky kiahne?Sú tieto vyrážky kiahne?
katkasofi
autor
20. júl 2015

@ichbinich ďakujem 😉 sledujem ho 😉

katkasofi
autor
20. júl 2015

@stesil jednu prvú ma na tvári...od soboty...ale na rukách a chodidlách nič

l3yla
20. júl 2015

@katkasofi ja mám skúsenosť ,že sa premenili do 24hod.
Každopádne všetko dobré prajem a skoré uzdravenie! 🙂

stesil
20. júl 2015

@katkasofi
TK to kiahne nebudú. Tak ako tu bolo písané vyrážky sa menia. Dva dni je moc, tak 24 hod

katkasofi
autor
20. júl 2015

@l3yla a ani by neboli takéto veľké však?

l3yla
20. júl 2015

@katkasofi Tak také veľké kiahne som určite nevidela. Aj ste boli u Dr?

veriiii
20. júl 2015

@katkasofi kiahnove vyrazky su gulate,a hlavne postupne menia charakter,,tu spravne pisu cca za 24 hod,aj skor sa tie prve zmenia na pluzgieriky naplne zltkavou tekutinou..tie prasknu neskor a obsah zaschne..pises ze ho liecis a na sladku chrastu.-impetigo?.cim ho liecis?
tie vyrazky vyzeraju na stipance..a ten ovalny na zaneseny infekt..

katkasofi
autor
20. júl 2015

@l3yla boli sme dnes...povedala ze mam počkať 2-3 dni ci sa z nich nespravia pľuzgieriky..

katkasofi
autor
20. júl 2015

@veriiii neviem či štípance. Mame všade tie elektrické odpudzovače hmyzu. Sladké chrasty uz miznú. Mam zarabanu masť na ne.... Ja uz fakt neviem...skúsim zajtra obvolať kožiarov či nas niekto zoberie, lebo vyjadrenie lekárky treba počkať...

veriiii
20. júl 2015

@katkasofi hej,kozny vam bude vediet povedat,k tym stipancom,mohlo ho postipat aj vonku?.

mamaveronika
20. júl 2015

ahoj to isto niesu kiahne, skor mi to príde ako štipance,ale kiahne nie.

liv1
20. júl 2015

@katkasofi to na nozke teda naozaj nevyzera na kiahne... 😉

katkasofi
autor
20. júl 2015

@veriiii lenže jemu sa spravili nové v noci... A určite komára v izbe niet...😞 či myslíš ze by to mohlo byt niečo ine ako komár?

jarushka599
20. júl 2015

nevyzerá to ako kiahne, ale skúste mu dať jahody, ak sú to kiahne, vyhodí sa hned a poriadne 🙂

liv1
20. júl 2015

@katkasofi este ma napadli plostice alebo take daco.

jeennyv
20. júl 2015

@katkasofi suhlasim s tym, ze to moze byt nejaky taky parazit ako plostica ci nejaka zbludila blcha.... u nas takto poskakovala asi 2 tyzdne, psik doniesol a odskocila si aj na mna....

katkasofi
autor
21. júl 2015

@jarushka599 z jahôd? To počujem 1x😉

katkasofi
autor
21. júl 2015

@jeennyv psov mame len vonku...a synček ide vždy spinkať okupany a každý deň v čistom pyžamku...a izbičku má čisto novú (od februára) aj nábytok, posteľ všetko....😳
@jeennyv

kladina
21. júl 2015

Pozeram tuto debatu, ze to kiahne asi nebudu 🙂 , tak vas caka dovolenka v pohode. Moja svokra bola minuly tyzden s takymi vyrazkami u doktorky, lebo sa bala, ze ma kiahne. Doktorka jej povedala, ze take pluzgieriky sa robia z tepla. Tak snad to prejde po tychto horucavach.

l3yla
21. júl 2015

Držím palce ,dajte vedieť ako ste dopadli. Ešte takto pred dovolenkou. 😔 😉

katkasofi
autor
21. júl 2015

@kladina fakt to tak vyzeralo?

katkasofi
autor
21. júl 2015

@l3yla diky. Ja si tiež vydychujem ze su to neni kiahne 😉

katka2011
21. júl 2015

toto je infekcny virus, nema to aj v ustach?

katkasofi
autor
21. júl 2015

@katka2011 myslíš? Dnes ukazoval do ústočiek že boľa.... Ale nechcel si dať pozrieť. Čo myslíš ze by to mohlo byť?

l3yla
21. júl 2015

@katkasofi Drž sa a myslím na vás ...napíš keď budeš vedieť niečo nové 😉

katkasofi
autor
21. júl 2015

@l3yla ďakujem moja, zatiaľ žiadny nový 😉

mart1na26
21. júl 2015

@katkasofi ahoj, moja mala ma presne toto iste! Tiez skumam ze co to je ale postipane to nema, teraz som jej dala fenistil kvapky aj som jej to natrela fenistil gelom no a som zvedava co do zajtra. Ked sa to bude rozsirovat pojdem doktorovi ale tiez ma napadlo ci tu to kiahne :-/

katka2011
21. júl 2015

@katkasofi bola si u dr a usta mi nekontrovala? Lebo u nas v skolke ma jedno dievcatko toto iste a ze je to infekcny virus zobrali jej dnes ster

katkasofi
autor
21. júl 2015

@katka2011 neskontrolovala....a nevieš čo to bolo konkrétne?

katkasofi
autor
21. júl 2015

@mart1na26 hej? Aj si to škriabe? Odfoť to prosím ta. Som zvedavá čo ti povie dr...daj vediet