icon

Sú to kiahne?

3. dec 2025

Ahojte, syn ma dva dni teplotu do 38, aktualne dnes asi 6 takychto vyrazok dokopy, na tvari, trupe, krku, su to kiahne?

Sú to kiahne?
veronika33
3. dec 2025

ťažko povedať, môžu a nemusia byť, sú naplnené vodou? ak áno asi to kiahne sú

autor
3. dec 2025
@veronika33

ťažko povedať, môžu a nemusia byť, sú naplnené vodou? ak áno asi to kiahne sú

@veronika33 neviem uplne, je v strede taka vystupnuta bodka, ako keby tekutina mozno mala

dadis
3. dec 2025
@anonym_autor

@veronika33 neviem uplne, je v strede taka vystupnuta bodka, ako keby tekutina mozno mala

@anonym_autor Prezri hlavicku..ak najdes vo vlasatej casti hlavy, na 100% to budu kiahne

nikha2809
3. dec 2025
@dadis

@anonym_autor Prezri hlavicku..ak najdes vo vlasatej casti hlavy, na 100% to budu kiahne

@dadis no moje deti ani jedno nemali vo vlasoch

dadis
3. dec 2025
@nikha2809

@dadis no moje deti ani jedno nemali vo vlasoch

nikha2809
3. dec 2025
@dadis

@dadis no ze kiahne to kľudne môžu byť aj ked nemajú vo vlasoch

autor
3. dec 2025
@dadis

@dadis ma aj vo vlasoch a viacej

dadis
Včera o 05:00
@nikha2809

@dadis no ze kiahne to kľudne môžu byť aj ked nemajú vo vlasoch

@nikha2809 Ale ved ja nepisem, ze ked vo vlasoch nenajde, tak to kiahne nie su.. treba citat s porozumenim..

dadis
Včera o 05:02
@anonym_autor

@dadis ma aj vo vlasoch a viacej

@anonym_autor Tak to budu kiahne..dalsi znak je, ze nie je vyrazka rovnaka - na tele je v jednom case viac stadii, lebo sa objavuju postupne - jedny su len cervene fliaciky, ine pluzgieriky, dalsie ako vyrazky..

autor
Včera o 17:50

Su to kiahne, mame potvrdene a teda do rana vyhadzany. Ako dlho trvaju teploty pri koahniach? Syn ma uz tri dni a večer teda 39 hodnoty. Davam Panadol.