Suchý a mesiac trvajúci kašeľ u 4 ročného dieťaťa cez deň

zvonilka111
16. apr 2013

Ahojte babuľky...Potrebujem radu...Dcérka má už mesiac kašel, ktorý pretrváva cez deň,,,kašle skoro vkuse,,, v noci ani nezakašle....chodíme po vyšetreniach....Stretli ste sa už s tým?Ďakujem pekne.

luciannka83
16. apr 2013

Nemá na niečo alergiu? A inak kašeľ detí sa lieči dosť dlho. Môj malý v decembri jak začal kašlať, tak asi mesiac kašlal na sucho. Potom sa k tomu pridali hlieny. Potom to ustúpilo. Dávaj sirupčeky. Neprekuruj miestnosť, aby sa nevysušovala sliznica. A mne dala dr. aj fenistil kvapky na upokojenie kašľa. A inak kamoška má tiež taký problém so svojou 3ročnou dcérou, že cez deň v kuse kašle, ale ona zahlienene. A ešte taká alternatívna rada, dávaj malej menej sladkého, bieleho cukru a celozrnné výrobky, viacej ovocia a zeleniny. Veľa chorôb je spôsobených prekyslením organizmu, kedy je imunitný systém oslabený. Tým, že telo nemusí spracovávať nadmerné množstvo cukru vie lepšie bojovať s chorobou.

katecameron
16. apr 2013

toto moze byt aj reflux bolo dieta preliecen atb.?

xlucia
16. apr 2013

@zvonilka111 astmu mate vylucenu?

zvonilka111
autor
16. apr 2013

dakujem baby,,,za kazdu odpoved....antibio brala,,,,máme íst este na krčné,,,alergo a pneumológiu,,,,ten kašel je hnusný suchy,,,,,už ju chudatko aj bruško musí bolieť,,trápi ma to....ani chorá nebola,,,ani soplíky nemala....aj som ju odčervila,,,ze ak parazity...aj zvlhčujem,,,varim bazu.....majoranku,,,,zábal na hrud a nič....vkuse rovnako...krv bola ok, aj rontgen pluc...ja uz neviem,,čo to môze byt....velmi pekne dakujem este raz!!!!

janinah
16. apr 2013

treba odbery na chlamýdie,mykoplazmy a vyš. na pľúcnom a alergologii..skús je dať nejaké antihistaminikum,ak kašeľ povolí,tak budeš vedieť,že je na alergologickom podklade

zvonilka111
autor
17. apr 2013

dnes som volala na pneumológiu k p. Dr. Časnochovej vo Zv....a objednala ma o 2 mesiace....som v šoku! To dovtedy si to neviem predstavit,,,,ved teraz je uz vysilená z toho kašľa :(

lucare
17. apr 2013

nam sa stava ,ze kasle v skolke a doma ani nemukne .. a este jej skus dat Solmucol pastilky .. 🙂