icon

Šúpanie prstov na nohách

ivulik2311
19. feb 2018

Dobry vecer, prosim poradte..mojmu malemu (19mes.) Sa zacala hrozne supat koza na nozickach na prstoch. V lekarni nam dali imazol krempastu, ale nevidim ziadnu zmenu, naopak, je to hrosie. Detska nas poslala na kozne teraz vo stvrtok, ale nevyjadrila sa co to moze byt..poradte prosim. Dakujem

Strana
z2
stanulienkat
20. feb 2018

Lekarka by mala urobit stery. Nosit iba bavlnene ponozky a casto striedat. Teraz sa detom casto kupuju take hnusne umelinove ponozky,hlavne,ze su na nich pekne obrazky.

ivulik2311
autor
20. feb 2018

@shades3 nie nie v bazene nebol nikde. Teraz mi znama vravela, ze to moze byt aj atopicky ekzem..no uvidime vo stvrtok co povie kozna. Musime to cim najskor preliecit. Hneva ma to, ze to mal najprv len pri nechtoch, a uz to ide dalej po celych prstoch, a na palcekoch uz aj pod nimi, smerom ku chodidlu 😔

katrin21
20. feb 2018

@ivulik2311 Pochybujem, atopicky ekzem urcite nie podla mna ,ten vyzera inak....
podla mna to je fakt take zaparene,, preto sa to supe....
biele to je, lebo je to sucha koza + si to natierala imazolom...
Viem ako vyzera supajuca sa koza pri mykoze a to su skor take male supinky, zapacha to tak kyslo niekedy aj ( hlavne sa to zvykne zacat medzi prstami zospodu a medzi 3-4 prstom ).... ale toto vyzera inak...
este ma napadlo vyskusat klasicky krem na nohy s ureou... ta casto pomaha na toto tiez..... ale hlavne to suche najprv obstrihaj....

shades3
20. feb 2018

@katrin21 nema, furt je horuca... rada sa zajryva, ked je hore, ale v spanku to neznasa... skusala som jej dat take super teple pyzamko, lebo ja sa v noci drkocem - a ona mokra spotena rucala od tepla.. tak som to vzdala 😂 v pivnici mame 12! Hihi

shades3
20. feb 2018

@ivulik2311 ja by som sla aj k normis lekarke, nielen koznej.. nech vyluci ine vnutorne problemy. Je to dost zle, chudatka male nozulky 😘

ivulik2311
autor
20. feb 2018

@shades3 bola som vcera aj u nasej detskej, ale ta sa k tomu nevyjadrila..poslala nas len na kozne 😕

weronkaa
20. feb 2018

Ja som to mala keď som bola malá a bol to atopický ekzem :/

aneta163
20. feb 2018

Môjmu malému sa tak lupali nôžky vtedy keď sa mu viac potili koli tomu ze už chodkal obuty,mal no najmä medzi prstikami

kubobubo
20. feb 2018

A nemal nejaku infekcnu chorobu - napr. po ruky, nohy, usta sa supe koza, pripadne aj nechty zliezaju.

katrin21
20. feb 2018

@weronkaa ale to vyzera skor takto.. ked ide o atop. ekzem...

majulino
20. feb 2018

@ivulik2311 mojmu sa supali.ked mu rychlo rastla nozicka ale to bolo cca v 2,5-3 rokoch

katrin21
20. feb 2018

@shades3 tak to ste fakt dobry.. ja som zimomrava, mala tiez, starsia nie, tej je stale teplo. aj manzelovi.. ale ja teda pri tych 20 by som nemohla.. to je OK ked vysavam, upratujem,ale sediet len tak a hrat sa s dietatom, alebo pri TV, ja by som zamrzla a aj na spanie pod 20 by som nemohla asi.... :Dale zas vraj je to zdrave 🙂

shades3
21. feb 2018

@ivulik2311 no typicke... ach jaj, tak uvidis, co povie kozna, ako podla mna to nie je z potenia, bud plesen, ale to by bolo hardcore, ze tak silno rozvinuta u takeho maleho spuntika.. alebo fakt skor nieco vnutorne.. budem drzat palceky x

shades3
21. feb 2018

@katrin21 no asi je to zdrave, keby Alzbetka nechorlavela z toho, co chyti v skolke, tak jej nic nie je - predtym (teda vlastne jasle, ja to furt volam skolka, ble), ako zacala chodit, nebola nikdy chora... aj ja ked beham po byte, tak mi to ani nepride, ale jasne, ze ked kukam tv, tak sa chumlim pod deku.. lebo vtedy mi je malo, alebo proste pridam o stupen-dva, a potom mi je zas teplo 🙂 to je asi fakt zvyk, ja som zila 5 rokov v Anglicku, a tam sa teda moc nekurilo, takze som sa naucila.. a muzovi je furt horuco, aj krpke..

ivulik2311
autor
22. feb 2018

Babenky, teraz sme prisli z kozneho. A je to teda nakoniec ekzem..uz to ma aj na prstekoch na ruckach

veronikadamianko
6. okt 2018

@ivulik2311 dobry den mozem sa spytat co vam nato pomohlo? A z coho to dietatko malo? Dakujeem

ivulik2311
autor
6. okt 2018

@veronikadamianko dobry vecer, natierali sme to mastami, zajtra vam pozrem ako sa volaju 😉 a hlavne vetrat a nosit bavlnene ponozky.

veronikadamianko
7. okt 2018

@ivulik2311 dakujem velmi pekne

ivulik2311
autor
7. okt 2018

@veronikadamianko tak volaju sa Elocom a Kerasal tie maste

veronikadamianko
7. okt 2018

@ivulik2311 dakujem velmi za radu kerasal mame aj mi este mame jednu no nazov si nepamatam vyskusam tu co mate vy

veronikadamianko
8. okt 2018

@ivulik2311 aha pozerala som to to druhe je kortikoid podstate aj mi mame taku kombinaciu kerasal +kortikoid a aj dietatku to pomaha? Povedali vam z coho sa to supe? Lebo u nas chvilku dobre a zase to iste

jeanine2
28. okt 2018

@shades3 dobrý večer. Prosím mohla by som poprosiť číslo a pripadne aj nejaké bližšie informácie? Aj dcére (8rokov) sa začali supat prsty na nohách. Ďakujem vopred, Jana

ivulik2311
autor
28. okt 2018

@veronikadamianko vraj z potenia..

katrin21
28. okt 2018

pozrite stranku minidiamondblog, ona tam riesila asi pred tyzdnom supanie koze na nohach dcerky, vyzeralo to velmi podobne a pomohol im krem od La Roche Posay ci ako sa to pise... dava tam aj fotky pred a po. je aj tu na MK ta baba

shades3
30. okt 2018

@jeanine2 je to pedikura v Dunajskej Luznej, Eva Krcmova, cislo: 0905711323. Kozmetika znacky Gehwol, poradia a odporucia vhodnu starostlivost 👍

Strana
z2