Švagriná dáva synovi piť MMS
Robili by ste s tym nieco? 13 ročný chlapček a matka mu dáva kazdu hodinu piť MMS... riešili by ste to?
@deti95060810 zle dom sa vyjadrila... su od seba 15 rokov, rozvedeni su kratšie... syn sa im podaril nejako tesne pred rozvodom... nepátrala som. Každopádne, ja som svagrininho muža nezažila, ani ho osobne nepoznam.
Autorka... Ked s nou nie je rec, urcite nahlas na socialku. Radsej dieta v domove a svagrina ktora sa s tebou nerozprava ako chore alebo mrtve dieta.... to je kriminalita.
@mogaa ved prave ze americania su hlupi. Nevzdelani a este su na to hrdi. 15% obyvatelov nevie citat a pisat a podla mna je to ovela viac. Velka vacsina zije s mentalitou akoby boli na divokom zapade a tak sa necudujem ze piju tinktury, ktore im predava podomovy obchodnik. Hroza ze to je aj na slovensku.
Meradlo ze pije aj Trump nie je pre mna relevantne.clenovia jeho rodiny sa o nom vyjadrili dost s despektom ze jeho psychika nie je ok.to ze sa dostal tam kde je, nie je spôsobené iba iq ale lakte a ine menej slušné spôsoby,
Tomu neverím, že by 13 ročné dieťa každú hodinu pilo chemikáliu a dobrovoľne.
pravdepodobne ide o ohrozenie zdravia.. pri naplneni skutkovej podstaty, toto patri do ruk policie
Ak je toto pravda, tak je matka blba na kvadrat a ty si blba s nou, pretoze namiesto toho aby si to niekde oznamila, tak tu vypisujes. Ludia ktori ublizuju detom a ti, ktori o tom vedia a namiesto toho aby to oznamili klebetia po okoli a na konikovi, su na tej istej vlne demencie.
Ty musis byt minimalne tak nenormalna ako ta co mu to savo dava.Namiesto pomoci tu vypisujes pi...y co by sme robili my.Takze tato tema je vymyslena a ty sa chod liecit.Zajtra rano smer psychiater.
@kittykat22
@snowflake07 vy sa ukľudnite dámy, ano? Ja sa pytam kvoli tomu, že ak nieco oznámim, riskujem peklo v rodine a švagrinej aj tak nic nedokážu. Tak si láskavo odpustite invektívy.
ty riskujes peklo v rodine 😅 Ale ze matka riskuje zivot dietata je v poriadku 😀👍 Ty si logika ultra.
@kittykat22 a čo mam podla teba akože robit? Starým rodičom chlapca je to jedno, moj muž mi povedal aby som sa do toho nestarala, že je to jej dieťa. Nahlasim ju na socialku a ona povie, že to nerobí. A narobím si zas len problemy. Jasne, že ma to štve, čo robi malému, alebako jej to aj dokazať? Inak, diky za nadavky, to mi vazne pomohlo. 😢
Okamzite volat socialku. Zabija si decko. Tato era internetovych hoaxov a zarucenych receptov vyplavila na povrch strasne kvantum idiotov a ovci, co nevedia kriticky rozmyslat a uveria kazdej kravine
Vymyslená pixovina.
A chlapec ešte žije? Nikto by neprežil, keby každú hodinu pil Savo.
@mondolina no ked povieš 😢
Okamžite by som to nahlásila sociálne a jej obvodnej lekárke. Tu ide o zdravie dieťaťa!
Chlapec ma 13 rokov, tak by som to skusila cez neho- vysvetlit mu ze je to nebezpecne nech to odmietne. Moj brat si uz v 13tich vedel povedat svoje 😂
Suhlasim ze by sme radsej mohli skusit najst mozne riesenia ako tu pomoct namiesto osocovania... pre dobro toho dietata.
Autorka ja to chapem ze nahlasit na socialku ti sposoby peklo v rodine a nezaruci napravu ale opytaj sa seba ako sa budes citit ak to dieta ochorie alebo nedajboze zomrie. Budes si to vycitat do konca zivota ze si nic neurobila.
Pije to aj ona?
Kedze matka robi, co robi zda sa mi ze nie je velmi vzdelana a rozhladena a uveri hocijakej kravine a magorovi co je nahovori somariny. Ona urcite veri tomu ze robi synovy dobre. Bude velmi tazke ju presvedcit o opaku ale mozno ak je syn taky isty lahko zmagoritelny typ, bude lahsie presvedcit jeho... tak ako radia @saja1, @ibrunova skus sa porozpravat so synom a ak nie je s nim normalna rec, tiez mu nieco nahovor ze ako sa mu z toho scvrkne pipik alebo co.
Navrhnut synovi ze nech byva s vami na nejaky cas ak on chce a ty mas moznost ho prichylit.... napriklad preto ze su prazdniny. To ti da moznost na nom pracovat a presvedcit ho aby to odmietal ked sa vrati spat k mame.
Dat synovi telefonne cislo na Linku pomoci, socialku, policiu... ze nech im zavola ak bude potrebovat. Mozno je tyrany a mozno nebude mat odvahu povedat nieco tebe ale im zavola.
Myslis ze by pomohlo na nu neprestajne naliehat? Ak by sa pridala ostatna rodina napriklad.. viem ze tvoj muz s tym nechce nic robit ale mozno niekto iny bude.
Kde to kupuje? Tych ludi treba nahlasit na policiu.. pochybujem ze je to legalne.
Co vsetko si skusala na nu? Len rozpravat? Mozno ukaz nejake clanky... studie... ktore ju presvedcia ze je to jed?
Porozpravat sa s lekarom a zistit ake priznaky moze mat otrava. Ak sa to kumuluje v krvi, nejak ju alebo syna presvedcit aby isli na krvny test aby videly vysledky na vlastne oci.
Preco mu to dava? Ako ochranu pred Covid19? Ak ano.. mozno presvedcit syna nech ide na test na Covid19... mozno sa ukaze ze on uz vyrus mal a prekonal ho... mlade deti velakrat nemaju ziadne priznky...
Ako si na tom fyzicky? Ak s nou nic nepohne, schmatnut ju za vlasy a naliat jej celu flasu dolu hrdlom. A to nezartujem. prinajlepsom ju vyfackat a jednu jej daj aj za mna.
A preco si ak pevne presvedcena,ze prave ty mas pravdu? Poznam vela ludi,ktorym pomohlo. Ja osobne na to nemam odvahu,neverim tomu. Ale nikto neumrel,koho poznam,praveze sa im zlepsili zdravotne vysledky.
@marca12 je to zakázané predávať - nielen to MMS ale aj literatúru o ňom.
@mogaa 😄 "americký prezident tiež nie je hlupák"... to je preklep, alebo to myslíš vážne? 🙈
@montemotherone to že má hlúpe vyhlásenia je jedna vec, ale naozaj si myslím že ak by bol hlupák(akokoľvek bohatý) nedostal by sa tam kde je.....súhlasím že niektoré jeho vyjadrenia napr.to s tou dezinfekciou neboli "najmúdrejšie", ale ja napriek tomu neverím že je hlupák....na základe "niečoho" ho Američania museli voliť, pred volbami mal predvolebnú kampaň kde vystupoval, určite stovky rozhovorov v médiách......takže ak by bol uplný somár tak nie je prezidentom USA.....to je ako u nás s Matovičom....tiež mal niektoré výroky dobre cez, veľa ľudí ho považuje za šaša, prípadne pochybujú že je normálny, ale tiež by nebol tam kde je, ak by bol hlupák....to že niekto povie niečo hlúpe neznamená automaticky že je hlupák.....

píšeš že rozvedení sú 15 rokov a dieťa má 13 rokov....Niečo tu nesedí...😉