icon

Syn držal slimáka. Môže sa mu niečo stať?

bebememe
26. jún 2023

Ahojte
Na záhrade vonka malý držal v ruke takéto niečo a neviem no snáď to neoblízal....ach to bola len sekunda mojej nepozornosti.
Môže sa mu niečo stať?
Myslím niečo vážne?
Toto som mu nasla na pršteku nejde to ani dole s ničím ani voda mydlo nič.
Ísť na pohotovosť?
Prosím blbé komentáre si odpuste

Strana
z3
martul
26. jún 2023

@bebememe neodpustím si. Veď v nadpise si presne napísala čo to je. Akože čo chceš povedať na pohoto, že chytil do ruky slimáka?? Pre kristove rany to ani nemyslíš vážne! Skús sekundu rozmýšľať, len sekunti, dokážeš?!

anavixy
26. jún 2023

Na pohotovost???? Ok toto je asi jeden z tych blbych komentarov co si nechcela, ale…. 🙈🙈 nie, normalne mu to drsnejsim uterakom z prsta zotri a hotovo. Slimak slizi a tento sa dokonca vola slizniak a slizi takto neprijemne lepkavo a prilnavo.
Do buducna ked ti dieta nieco potencialne nebezpecne zje, vypije, oblizne, volaj na narodne toxikologicke informacne centrum (NTIC). Ale NIE, teraz tam volat nemusis, ani keby ho zjedol…

bessie12
26. jún 2023

@bebememe to je slizniak. Slimak bez ulity. Co by sa mu mohlo akože stat ?? Nič mu nebude. Slimáky, chrobáky, dažďovky bezne chytám do ruky, ked kopem na záhradke. A keď som bola dieta, tak som sa s nimi hrala 🤷‍♀️

jaaty
26. jún 2023

@bebememe pokiaľ mu ten slimák neodhryzol prst, na pohotovosť by som nešla 😉

pribinak
26. jún 2023

Francúzi ich žerú ……a tu sú.

viestta
26. jún 2023

Sliači sliz sa používa do luxusných kozmetických výrobkov, takže nestresuj. Jediný kto je v ohrození je šalát na zahrade

jj298
Odpoveď bola odstránená
stellarstar
26. jún 2023

Ďakujem že si mi pripomenula moje detstvo. Som sa v záhrade toľko hrala a mala som v a na ruke nielen slimáky ale aj žaby, dažďovky, potkany, myški a neviem co este. A čo bolo? Nič. Jednoducho som si potom umyla ruky s mydlom a som tu

eliska13
26. jún 2023

@bebememe má ho opuchnutý či zle vidím?

aalt
26. jún 2023

Tento rok sa nam zial takych "urodilo" ... Ak tam nieco po umyti ostalo, tak to pravdepodobne nema z toho slimaka. Inac surovych slimakov jest neodporucam, byvaju plny parazitov. A za mna nerobit v podobnych pripadoch "paniku", dieta moze chytit z "prirody" fobiu. Moje okrem malych chrobacikov sice nechytia do ruky nic, ale obzerat chodime vsetko na co natrafime. Uzovky, zaby, modlivky, slimaky ...

domak2
26. jún 2023

@anavixy v uk niekto slimáka surového zjedol (kamoši ho akože zo srandy naviedli) a veru nedopadol dobre, keďže sa pohybujú po zemi a mal v sebe nejakú baktériu. Ale teda chytať ich rukou je fakt niečo iné 😁

guliver19
26. jún 2023

@bebememe dufam uz si sa zosypala a uz ta beruuuuuuu😃. Neskutocna nemoznost😁😁

moonlight1210
26. jún 2023

Pokoj, nic mu nebude. Sliz ide tazko dole (chovatelia africkych slimakov, ked cistia teraria, tomu s humorom hovoria, ze je to horsie ako jadrovy odpad, strasne zle sa to cisti), ale ked to riadne namocis vodou a postieras niecim drsnejsim, tak to zide.
Umy mu potom ruky mydlom, to bude stacit.
Ak sa moc obavas, tak dezinfekcnym gelom.
A neboj sa, nic sa mu nestane.

Hlavne ho nevydes, aby potom nemal zbytocne fobiu zo slimakov.

chrumka333
26. jún 2023

@bebememe mne žerú šalát na záhrade, malý ich zbiera a hádže sliepkam. Potom mu ruky drhnem čo má prsty slizske. Tak už iba naberá na paličku 🙂

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
26. jún 2023

😂😂😂 trolujes, vsakze?

rebeka25
26. jún 2023

Panebože! Okamzite, ale okamžite pohotovosť!

luliu
26. jún 2023

Ak riešiš takúto sprostosť, neviem si predstaviť čo robíš pri reálnom probléme

anavixy
26. jún 2023

@domak2 viem ze psy napr mozu dostat z nich kadeco.. no ale jeden zjeden slimak to je bud alebo, ako aj so vselicim inym.. moja dcera ked jej ukazem slimaka, tak ho pohladka 😂 ale teda nerada by som ju videla jest nieco take 🤢😄

ana82
26. jún 2023

môj aj dážďovku, žabu, slepucha a bohvie čo ešte, radšej nechcem vedieť....
ale teda pohotovosť ma ešte nenapadla 🙈pochopím ak ma udáš na socialke👍

10zabka
26. jún 2023

dnes som už čítala všetko...

elisebah91
26. jún 2023

Prepáč ale blbé komentáre si nechajte? Prosím? Prídeš mi akoby si prišla z planéty Mars na túto Zem..alebo si doteraz bývala v byte? Či čo? Nie nič mu nehrozí, nechaj to dieťa prosím trochu dýchať...jasné že ho nemá žuť ale fakt zachvat úzkosti že chytí slimáka? Hmm

mamamasama
26. jún 2023

Chudak synček. :( Bude to mať s tebou v živote ťažké

beata_k
26. jún 2023

Amen. Idem spat. Dobru noc.

nikyball
26. jún 2023

Ze ty na tu pohotovost pre istotu pojdes 🤣🤣🤣

stevvvka
26. jún 2023

@viestta milujem tvoje komentare

basulaak
26. jún 2023

@bebememe moj 2 rocny raz chrumal v ustach takeho maleho v ulite. No co, nanajvys sa dobre doserie som si povedala ked som mu to vybrala. Alebo bude preferovat francuzsku kuchynu. A tvojmu presiel po prste….sorry. 🤣🤣🤣🤣

reni1512
26. jún 2023

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙏 moje nervy

evaachesa
26. jún 2023

Omg a ja si kupujem drahú kozmetiku so slimáčim sekrétom. Kde ich nájdem? 😃
Inak chvíľu som zhrozene pozerala na tú bordovú hrôzu od slimáka ... A ono to je tvoj nalakovaný necht. 🤣 Ďakujem, pobavila si ma takto pred spaním. 😁👍

siska53
26. jún 2023

@evaachesa ja som si tiez najskor myslela, ze ten jej nalakovany prst je ten "problem", kym som nepochopila, ze ten divny nalakovany prst drzi maly prstek, ktory je ln trosku oslizeny..

Autorkaaa kluud! Je to len slimak! Len slimaaak! Ci ten s ulitou ci bez, kopec som sa ich nachytala v detstve a teraz aj s vlastnymi detmi 😅

Strana
z3