Syn má niečo za uškom

domko
4. jan 2013

Ahojte chcem sa spýtať nemôžem poriadne spávať a premýšľam stále na tým, malý ma niečo za uškom neviem či to tak má mať , manžel má stále presviedča vraj tam nič nemá to má kostičku, mám strach ísť k lekárovi čo nám povie, majú to mať deti za uško hladké?

janinah
4. jan 2013

aj za druhým uškom to má? jedna návšteva u orl lekára a budeš kľudne spať 😉

kvietik
5. jan 2013

moja mala ma tiez za uskom taky hrbcok,a lekarka povedala ze to nic nieje len chrupavka,nerastie jej to.

osemsmerovka
5. jan 2013

@domko ahoj moja..aj ja to mám,už roky rokúce..presne za uchom...bola som s tym aj u mudr.lebo ma to chvíľami aj bolí... za druhým uchom mám dve....lekár ma vysmial 😠 že to mám kosť 😠 😠 ked si "sklopím uši "😵 tak je to aj voľným okom dosť vidno...tak neviem teraz kto je debil,lebo sa mi tie hrče aj zmenšujú,zväčšujú.. sem tam úplne zmiznú 😲 tak pochybujem,že je to kosť 😠 áno je to presne za uchom na tej kosti, ked si tade prejdem s palcom ,hrča jak fras...musel byť s prepáčením skapatý ten mudr,ked to necítil...ja si myslím,že sú to nejaké uzliny 🙄

alenaba
5. jan 2013

Neistota je horšia ako to čo sa môžeš dozvedieť, ak vieš diagnózu môžu liečiť. Ja som lekárku navštívila pre svoj klud. Malej som nahmatala hrčku za uškom v októbri. Boli sme u našej doktorky , tá nás odoslala na infekčné, ORL, chirurgiu, sono - všetky výsledky sú negatívne aj s odstupom času. Hrčka nerastie - podla sona - minimálne rozdiely. Všimla som si však, že občas je väčšia občas menšia - keď soplila bola väčšia. Odbery krvi a výtery si zopakujeme ešte raz.