Syn má pravdepodobne mrle. Ísť na pohotovosť?
Syn sa už minulú noc chytal za ritku a plakal a dnes už od 6 rana stále chytá ritku okolo konečníka a veľmi place. Môže mať mrle? Mám ísť s ním na pohotovost? Je veľmi podráždený len plače a stále si chytá ritku
@stanulienkat ahá. Takže ty si to už diagnostikovala. Tak vybavené. A ako má ona vylúčiť tie závažnejsie problémy pri tak malom dieťati? Ktoré mimochodom nevie povedať,čo ho bolí? Na aké problémy teda podľa teba pohotovosť je?
Malé nebolia, pozri sa ci nemá vystipany zadok. Ak je to také.ze.sa.zvyja od bolesti a proste.nevidno nic, začervenanie a pod.., išla by som s nim na pohotovosť, ak si nevieš.dat rady. Najskôr by som skúsila sprchu, a nejaký panthenolovy krém. Nepomôže,.išla.by som aj keď neviem co.urobia na pohotovosti. Pri močení nemá.problem, Pri kakani?
@minka201 nakoniec je to zápal močových ciest :/
Držte sa. Takže tá pohotovosť bola na mieste.

@koniarova preto treba vylucit vsetky zavaznejsie problemy. Najskor to budu zastavene prdy. Nie je normalne, ze na Sk sa s kazdou hovadinou chodi na urgent. A prva otazka smeruje na MK, kde jej vsetky mamicky prikyvuju, ze treba urychlene hned ist na pohotovost. Preto ich ficovci rusia, lebo su pretazene hlupostami a pritom nemame lekarov. Malo sa to kompenzovat poplatkami. 100e poplatok a ak je opodstatnena navsteva, tak by sa im 100e vratilo.