icon

Syn má teplotu aj tri dni po očkovaní. Čo mám robiť?

michalekova
7. júl 2012

Baby uz som zufala maly ma uz treti den teploty39,5 robim vsetko tak ako mi kazala lekar prosim poradte co mam robit dakujemmm ☹ ☹ ☹

anett98
7. júl 2012

to dr. v takomto teple očkovala 😠 to je dosť nezodpovedné 😠 😠 😠 😠 😠 skús zábalmi a letným kúpeľom zrážať a ak do zajtra teplota neprejde šla by som už na pohotovosť pre istotu...možno aj dnes ☹

renatka100
7. júl 2012

Volat tomu uzasnemu lekarovi co naordinoval mmr (pravdepodobne) v tomto teple. prip na pohotovost pre cipok alebo obdobny pripravok co je silnejsi ako paralen. ☹ .

hajanka
7. júl 2012

no tiez ma napada jedine volat tomu uzasnemu lekarovi 😅 len aby dodrzal ockovaci kalendar a vratili sa mu penize za vakcinu 😠

aaaaaale nie, na tvojom mieste bezim s dietatom ihned na pohotovost a nezabudnem pripomenut ze bol OCKOVANY a nech to aj ZAPISU do spravy, aby si mala dokaz pre pripad ....... a ruku na srdce, ty si nebola poucena o moznych nasledkoch podania vakciny?
MMR je najobavanejsou vakcinou lebo je zlozena zo zivych virusov (pomnozenych na kuracich embryach a humannych diplidnych bunkach, okrem toho obsahuje mnozstvo nebezpecnych toxickych latok), tento koktail moze mat fatalne nasledky 😠 (navyse s spojeni s podavanim antipyretik) vela stastia

erikasadek
7. júl 2012

@michalekova ze ma horucky je znak ze imunita ide na plne otacky a telo vyraba protilatky skus len jemne zrazat teplotu nie viac ako pod 38,5°C aby telo stale reagovalo kezde to trva uz tri dni pocitam ze zajtra uz bude lepsie a teplota spadne viem ze mate na slovensku horuco takze len na lahko obleceny byt a male kupele o jeden stupen menej by mala mat voda ako teplota tela staci na zrazanie teploty bez rizika ze pride ku soku.... 😉 schladozvat hlavne hlavu.... a neboj to bude dobre... dufam ze zajtra uz teplota spadne logicky trvaju max 3 dni.. ak to bude trvat viac tak to nebude s ockovania lae bude to v blbom obdobi ked uz bol inkubacnom obdobi neakej choroby.... akokolvek drzim palce... 😉

konvalinka12
7. júl 2012

my prave teplotujeme tyzden po ockovani....uz druhy den