icon

6 týždňový syn dostal pruh a stále sa pučí

gunzburg
23. júl 2020

Ahojte, prosím poraďte malý má 6 týždňov dostal pruh. Doktorka kázala prelepovat mincov, ale sme s toho zúfalý lebo sa v kuse puči aj v noci aby sa to nejako nezhoršilo...Nie sú nejaké kvapky na koliky? Ďakujem za každú radu 🌞

martinka13
•
23. júl 2020

Nam pomohla jedine rektalna trubicka

queen_mary
•
23. júl 2020

@martinka13 presne aj nam

simsalabim
•
23. júl 2020

@gunzburg Sab simplex, Espumisan alebo prirodny Babycalm ste skusili? Mozno pomozu...ak nie, tak skuste spominanu rektalnu trubicku, ale ak si dobre spominam, nemala by sa pouzivat casto.

nikiki29
•
23. júl 2020

Na pruh sú aj špeciálne náplaste, tie to stiahnu dosť silno aby pruh “nevyskakoval”... plus to čo radi baby vyššie

queen_mary
•
23. júl 2020

@simsalabim preco? 😅 ja som ju v najhorsom pouzivala aj 8krat denne, zachranila ma pred mentalnym breakdownom 😂

simsalabim
•
23. júl 2020

@queen_mary neviem, zda sa mi, ze mi to kedysi daaavno hovorila lekarka pri prvej dcere. Mozno sa mylim ...

simsalabim
•
23. júl 2020

@queen_mary toto som namatkovo nasla - hned prvy link, ale viac sa mi to skumat nechce, pre mna je to neauktualna tema, najmladsia je uz teenagerka:

Spontánne vyprázdnenie je teda dôsledkom vypracovaných podmienených reflexov daných individuálnym životným režimom. Pokiaľ ale už od malička dieťaťu neustále so stolicou „pomáhame“, tieto reflexy sa nevypracujú a môže dôjsť k pomerne veľkým problémom v budúcnosti. Dieťa si proste zvykne, že „to niekto urobí“ zaň.

tomika
•
23. júl 2020

Ahoj, aj môj synček keď mal 6 tyzdnov dostal pruh, ktorý sa zväčšoval. Keď mal 3 mesiace operovali ho. A odvtedy je ok. Uz má 11 r. Dcérka ked mala 4 r, mala maličký pruh, tiež odporučili račej operovať.

queen_mary
•
23. júl 2020

@simsalabim nepoznam dieta, ktoremu by sa to stalo 🤣

althejka
•
23. júl 2020

@queen_mary ani ja , praveze sme mali viac deti v nemocnici neskor, s problemami ,ktorym sa nepomahalo .