icon

Syn odmieta jedlo, keď má teploty

vasjar
27. júl 2023

Ahojte, syncek vôbec nechce jest, keď ma teploty. Viem, z je to obvykle takto u detí, ale keď mu napr klesne teplota tak zje napr iba cheumky. Je niečo podobné ale lepšie, napr iné chrumky?

dzulli1980
27. júl 2023

A Tebe chutí jesť, keď si chorá? ... najdôležitejší je pitný režim ... ani moja nechce jesť, vie schudnúť pri každej chorobe aj 2 kg, no potom ide ako šrotovník, doženie to za chvíľu.
@vasjar

pribinak
27. júl 2023

Niečo ľahké napr jogurt, ovocie, možno trosku polievky, niečo čo mu nezaťaží žalúdok, ale keď je chorý tak mu priorodzene nechuti, vtedy treba hlavne veľa tekutín

cookie29
27. júl 2023

telicko sa dava do bezpecnostneho rezimu, dolezite je prijimanie tekutin... mozno nejaky vyvar, ale nenutit

nevenka
27. júl 2023

@vasjar teraz sme mali, strasna bolest hrdla, len lezal ako polienko, cely den 39,2, kleslo po liekoch na 38,7...zjest nic, ked trosku klesla, tak kukuricne chrumky. Horsie, ze nechcel pit. Nalakala som ho na vlazne mlieko a neskor kakao. Pustila rozpravku a ked bol zaujaty, dala k ustam slamku a popijal po duskoch,...urobim vsetko pret9, aby hlavne pil, lebo s prvym synom sme skoncili kvoli nepitiu na infuziach, drbli nas na infekcne a pritom slo len o maly sopel, nie a nie nas odtial pustit, lebo nemal este vsetky ockovania, "nechcel jest prikrmy" a "pit", rozumej, sladky caj z flasky. Mal 9 mesiacov a bol dojceny. Nechcel tie presladene caje a krupice.
HLAVNE PIT, chrumky kludne davaj, su ciste neslane, ale pri teplotach moze aj slane, ak je starsi, nie babatko do roka.

zenulkaaa
27. júl 2023

Tak odmieta.. no a co. Ked mu bude lepsie, naje sa. Za par dni striedmeho jedla nezomrie… nam dospelym tiez nechuti ked sme chori.

katkaseiner
27. júl 2023

U nás keď boli krpci fakt krpaty tak išiel vývar. Keď aj nič iné nejedli, vývar s haluškami alebo s cestovinou vždy zjedli.Tekutiny sú vtedy najdôležitejšie. Ak už má aj ATB, samozrejme treba aj niečo jesť, nielen zaťažiť prázdny žalúdok - probio nezabudni. Vtedy dávam čokoľvek na čo majú chuť - chrumky, tyčinky, sušienky

simca06022011
27. júl 2023

@vasjar je to normlane, davaj mu dostatok pitia. Robila som lahke jedla, jednoduche zo zaciatku ryza, zemiakova kasa s cim mala rada (ako prisaham ze toto s nastruhanou mrkvou malo vzdy uspech:D), nastruhane jablko s piskotami, ... podla ochorenia, niekedy mliecne nerobia dobre, inokedy ano. Aj polievka, vyvar. Nic suche, tazke... PO par dnoch sa to upravi....

tanyan
27. júl 2023

Banány, maliny, čučoriedky, piškóty...
Slané tyčinky alebo pár chipsov dávam pre doplnenie soli a podporu chuti na pitie.