Syn zvracia sliny po pití vody: Čo robiť?
Dobry den. Uz asi tyzden syn sa napije vody a hned sa mu vracia zacne ho napinat a vyjde z neho voda so slinami. Niekedy nie. Pije cistu vodum. Niekedy to pride aj len tak ze zrazu bezi k umyvadlu a vyjdu z neho sliny. Ale vyslovene ho taha na zvracanie. Ideme s tym k dr zajtra ale chcela som ci nemate nieco podobne
koľko ročný? u malých detí je zvýšenie slín až možne zvracanie pri zjedení gombíkovej batérie...
@mimaapeto týždeň s gombíkovou batériou by vyzeral dosť inak, netrep sprostosti
Nie je to nič nezvyčajné. Ja som mala pred mesiacom. Dostala som lieky a zastavilo sa
@anonym_autor vymen vodu za napr. slaby odvar cierneho alebo ovocneho caju. Poriadne cistite nos (konvicka) aj ked mas pocit, ze nema sople. Za mna to moze byt reflux.
Ja inak cistu vodu tiez zle tolerujem a tiez ma nadrapuje, ked nemam ciste dychacie cesty (aj ked pocitovo nemam plny nos a dycham bez problemov).
Tiez by som zacala uvazovat, ci nieco neprehltol, co nevie prejst von zo zaludka von... nemusi to byt bateria, ale cokolvek ineho...
@anonym_autor napíš ako dopadlo, tiež riešime, ale vyzerá to byť naschvál

koľko ročný? u malých detí je zvýšenie slín až možne zvracanie pri zjedení gombíkovej batérie...