Synček má teplotu 39. Čo mám robiť?
uz raz zvracal a ma aj krce mám volat sanitku ?ako mu mozem pomoct ?
ako je stare dieta? ak ma kŕče a nemáš diazepam, tak volaj sanitku. A samozrejme znizovať teplotu zabalmi, čípkami proti teplote..
@marionelka už sa máte lepšie?..prajem skoré uzdravenie a hlavne žiadnu paniku! (to napísala tá pravá)
dakujem ste strasne zlatá ,
@miskakyska ..... malému uz je lepsie aj napriek antibiotýkam ma zvisenu teplotu ,,,ked zajtra sa bude opakovat tak pojdeme lezat do nemocnice mali ma 1rok a 5m.mali sme teploty až do 40.uf uf uf .... to som sa bála !! ale uvidím ako bude stae je plačlivý a chce byť len primne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@marionelka chudiatenko malé...no dúfam,že Vás ta nemocnica obíde!..ja som bola s malým v nemocnici,keď mal rok a pol,a za pol roka zas,keď mal dva..no to bolo dovidopo!
joj, tak to vam nezavidim, ale pokiaľ začnu zaberať antibiotika to potrva aj 3,4 dni, mate nejaku virozu,čo mu vlastne je, moja 2 ročna dcerka už tyždeň hnačkuje dufam že tam neskončim aj ja, dobru nocku
@luky1313 momentalne uz konecne presli horúčky ale nikedy viduhore. Ja sama neviem ani co mu je ale v krvi mal neaku virozu .kazdi den pisem kolko ma teplotu kolko spapa a kolko vipije . a na kontrolu ideme zajtra tak uvidim pojdeme aj na nimok kedze mal visoke horucku.

dala si mu zábaly?