Syndróm lenivého čreva
Ahoj. Máte niektorá dieťa so syndrómom lenivého čreva? Môj syn má tento problém a v poslednom čase sa mu to veľmi zhoršilo. Veľká potreba je naozaj utrpením, hrozne dlho sedí na wc, aj 40 minút a veľmi sa námaha, aby mu to šlo. Dajte mi prosím nejaké rady, čo pomáha vašim deťom? Dávam mu probiotiká Biopron ružový, pije 1,5l denne, na raňajky má skoro vždy ovsené vločky. Dávala som mu aj duphalac, ale v poslednom čase mu ani to nepomáha. Už neviem, čo mám vymyslieť, aby sa mu uľavilo. Ďakujem za rady
@panelacikova pošlem ti to do ip lebo to tu zahltim
@marcellka32 neboj, ozvala by som sa 🙂 mala som dosť na robote, tiež som zabudla 🙂 a dík
@panelacikova po jednej čaj. lyžičke semienok sa nič nestalo. Včera vôbec nebol na veľkej. Dnes ráno som mu rovno dala polievkovú, ale je v škole, takže zatiaľ neviem, či to malo efekt. Dám vedieť
@panelacikova ahoj, môžem sa spýtať ako si dopadla po tej 5 ročnej kontrole s tými črevami?
@kiki23 ešte nemám za sebou. Koncom januára mám konzultáciu a chcem sa objednať. Predpokladám, že najskôr v apríli bude termín
@panelacikova Mne na pravidelnú stolicu pomáha Green trio od Top Natur. Zmes chlorelly, jačmeňa spiruliny. Ja keď to užívam, mám stolicu aj 3 krát denne a keď prestanem, tak iba raz. Keď to budete užívať každý deň, črevá by sa mali rozhýbať.
@zlatican zatiaľ sme to nedávali, lebo sme začali piť čaj Senna, a už som na to aj zabudla. Takže ďakujem, že sa pýtate, aspoň ste mi to pripomenuli. Hneď zajtra bežím kúpiť. Ten čajík je fajn, ale bolí ho z toho aj brucho, tak chcem niečo iné vyskúšať. Dr. predpísala Forlax, no ja by som sa radšej chémii vyhla, kým sú ešte iné možnosti.
Dobry den , dlho sme hladali riesenie problemu mojej dcere (4roky) aj mne , a konecne sa nam zregulovala stolica ako sme zacli pit aloe gel s mangom znacky forever . Prve davky sme dali 0,5dl a neskorej staci maly poharik rano na lacno 0,3dl . Vysledky boli tak cca po 1litry .
Pre viac info mi kludne napiste 💜

@panelacikova jeejda, ja som na teba úplne zabudla, idem na to