Tatranska nosova sprcha - kde ju zohnať?
Ahojte neviete kde by som zohnala Tatransku nosovu sprchu?Nemate na niekoho kontakt prosim?Viem,že ju majú v Dolnom Smokovci v bufete,ale tam bohužiaľ teraz nejdeme a na nete som ju našla len na jednej stranke no tam ju majú až za 12 eur plus posta a to mi príde prehnané,keď v Tatrách ju majú po 5 eur...Dakujeeem
@xvejkax kupis kdekolvek ..my mame plastovu za 8e 🙂 https://www.heureka.sk/?h[fraze]=vyplach+nosa
Ďakujem,ale mala som záujem o tu sklenenú,lebo tu sme aj mali a malá chce iba tu...O tých plastových viem,keď nebude iná možnosť kupim aj tu...😉
my ju kdesi napr. doma mame, ale malemu to s nou vobeb neslo, ovela lepsia (aj na manipuláciu) bola plastova konvicka
Maminy dobrý deň. Výrobca Tatranskej nosovej sprchy sa Vám zobrazí ťuknutím na môj profil . Viem Vám to poslať / 8,-e / + poštovné. Je vyrobená z varného skla zn. Simax.
Ak chcete eliminovať detské alergie, hoďte plasty do koša a používajte len prírodné materiály a nedávajte chémiu deťom rovno na sliznicu ..

@xvejkax myslis toho skleneného slonika? Ja som kupila v zdravotníckych pomôckach, ale tiez stal asi 10 €. Je aj plastovy, ten by mohol byt lacnejsi.