icon

Terapia so zvieratami pre choré deti. Je to sebecké?

13. máj 2025

Jedna veganka mi to povedala.

Strana
z2
pikachu999
17. máj 2025

Nie netrpia..sú ja to cielene vybrané jedince ktoré sa z toho tešia..😊

lenkalienka321
17. máj 2025

Ja mám kamošku, veganku a ona sama sa zaoberá kino terapiou, majú v dome psikov, trénovaných na tento účel. Nikdy by mi nenapadlo, že ľudia sa na to takto pozerajú. Potom by psychologicki pacienti, ktorí navštevujú psychológa boli sebecki. Skôr je tá pani precitlivela, až príliš. Možno by jej pomohla kinoterapia😊

maury
17. máj 2025
@chillibubble

@maury tak mna SLAK ovplyvnil opacnym smerom. ked som sa zrevala nad tym, ze musia zabijat kravy(ci uz nakazene alebo preventivne), ked som citala ako od bolesti placu, tak som sa citila ako riadny pokrytec... ze mi krava na tanieri nevadi(a pravdepodobne humanne zabita nebola), ale ked citam ako ich museli vybit tak revem ako male decko. odvtedy som vedome hovadzie maso nejedla. vodome myslim tak, ze neviem ci niekde nebola nejaka primes, nejaka zlozka. nestudujem tak detailne vyrobky...

@chillibubble hej bolo to nechutné, barbarské a kruté. Niektoré nemuseli, lebo boli ďaleko od tej zóny a spravili to. Aj tej chovateľke, prišla a zvieratá pozabijané. A mimochodom žiadnu kompenzáciu nedostane a bola od miesta nákazy 20 km a nie 3 km. Nielen kravy, kozy plaču ako dieťa, plaču aj ošípané. Ja som zažila transporty zvierat na bitúnok, na tie pohľady nikdy nezabudnem a môžem povedať, že oni to vedia. To mi viacerí potvrdili.

chillibubble
17. máj 2025
@maury

@chillibubble hej bolo to nechutné, barbarské a kruté. Niektoré nemuseli, lebo boli ďaleko od tej zóny a spravili to. Aj tej chovateľke, prišla a zvieratá pozabijané. A mimochodom žiadnu kompenzáciu nedostane a bola od miesta nákazy 20 km a nie 3 km. Nielen kravy, kozy plaču ako dieťa, plaču aj ošípané. Ja som zažila transporty zvierat na bitúnok, na tie pohľady nikdy nezabudnem a môžem povedať, že oni to vedia. To mi viacerí potvrdili.

@maury mne je jasne ze to vedia 😔 vycitia ten strach atd. bravcove zatial obmedzit nechcem, ale raz sa mozno aj k tomu dostanem. viem ze prasiatka su mudre, ale proste tu chut co doda maso jedlu zelenina ani strukoviny nenahradia.

lilitela
17. máj 2025

Akoze ty mas biznis, ze cvicis zvierata, aby mohli byt terapeuticke? No, dalo by sa to tak povedat, ale... ten kto pestuje plodiny, aby mali ludia co jest a zaraba na tom - je to tiez sebec? Lebo pestuje psenicu len kvoli prachom?
Za kazdou jednou pracou je aj vela obetavosti a ak ma cvicitel tiez tie zvierata rad, pracu rad, zaobchadza so zvieratami aj ludmi prijemne, tak je to ok. Nie kazdy ma zaludok chodit po nemocniciach, hospicoch a domovoch deti, ci dochodcov, vidiet tam to utrpenie a pritom rozdavat radost.

Strana
z2