icon

Tmavý chlp u trojročného dieťaťa

lucyhatala
1. jún 2025

Ahojte, medzi pazuchu a bradavkou som našla taký tmavší chlpok, na endo sa objednáme len. Chcem vedieť či máte niekto skúsenosť , na netesnosť vítala že to môže byt z plastu,kuraciny,…

Tmavý chlp u trojročného dieťaťa
Strana
z2
nykkushka
1. jún 2025

Preboja, je to chlp. Obyčajny tmavý chlp, ktorych bude mať ešte kopec (hocikde na brade, chrbte, rukach, nohách…). Určite je nutné 3r vláčiť na endo kvoli jednemu chlpu, z plastu, kuraciny?

doriiis
1. jún 2025

Preboha🤦🏻‍♀️.Vláčiť dieťa po lekároch kvôli chlpu.Autorka ty nie si celkom v poriadku

jaskolka
1. jún 2025

To kvôli tomu ju chces ťahať po lekároch?😮😮Keby jej rastie toho plno po tele, tak nepoviem...ale kvôli jednému chĺpku, ktorý ani nevidno?

diewcatqoo
1. jún 2025

To je tvoje prve dieta? 🙂

vevesh
1. jún 2025

Ano mam, deti maju normalne chlpy- aj trojrocne. Ani ma nenapadlo deti vlacit po doktoroch kvoli tomu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

zuzanka.zuzu
1. jún 2025

vytrhnúť a je po probléme 🤷 ešte aby som fotila dôkaz na koníka a behala po doktoroch 🙈

martinkatinka
1. jún 2025

To by som bola zvedava, co ti na toto povie obvodna a ci ti vobec da odporucanie k odbornemu lekarovi 🤷

majamat
1. jún 2025

pubertalne chlpy nie su len tmave, ale su hrube a casto poskrucane, skor take drotovitejsie, obzvlast v podpazusi a rozkroku. toto je obycajny tmavsi chlp.

aj male dieta moze mat jemne a tmavsie ochlenie noh a ruk.

linalinabizu
1. jún 2025

Môj malý 1,5 r má už jemné chĺpky na nohách ( inde som nehľadala) síce svetle ale má, ale nenapadlo mi že by to nemal mať 🧐

ivik4
1. jún 2025

V zivote som toto tu nenapisala, ale teda : si normalna prosim Ta ? 😃
Kriste... radost mat mamku ktora vyvadza skrz chlp

ivik4
1. jún 2025

Chcela by som byt neviditelna a ist s Tebou k tej doktorke,nech mi neujde jej vyraz v tvari ked jej to povies

beata3232
1. jún 2025

@lucyhatala radšej chodte na pohotovost

lucia13022023
1. jún 2025

🤣

januska12323
1. jún 2025

Ten jeden chlp, ktorý som na fotke ledva našla?

mariaa79
1. jún 2025

Môj názor je za posledného pol roka,že tie témy sú tu umelo vytvárané aby sa zdvihla vlna diskusie.

kristinka92
1. jún 2025
@beata3232

@lucyhatala radšej chodte na pohotovost

@beata3232 neblbni, lebo tam fakt pôjde 🙈

nevenka
1. jún 2025

@lucyhatala ty keby si videla, aku opicku mam ja doma a doktorka povedala len, ze sledovat, ak by sa to zhorsovalo, tak potom nas posle na endo. Netreba prehanat, fakt.

nevenka
1. jún 2025

Len tak narychlo, spi a mam tu pritmie, zle sa foti, pribliz si to a hore na chrbatiku to ma este horsie a na rukach 3 cm dlhe cierne chlpy.

stellarstar
1. jún 2025

@lucyhatala autorka gratulujem ti

lienka.7
1. jún 2025

@lucyhatala omg🤦‍♀️ a prosim ta, nezabudni hneď aj na psychologa... a ze nie su potom termíny u lekarov.

mamina7070
1. jún 2025

volaj rzp, urychlene vcera bolo neskoro

nini1978
1. jún 2025

To nemoze byt reálna téma
Neexist

jazula
1. jún 2025

Teda, poriadne hnusné ste. Očividne ste sa už narodili geniálne a vševediace 🙄.

1sally12
1. jún 2025

Si robíš srandu? 😳😳

lucyhatala
autor
1. jún 2025

Ďakujem za všetky normálne komentáre. Preto,ze je chlpok pri pazuske ma napadla nejaká ,,skoršia puberta/ hormonálne zmeny” a zvyšok…som rada že ste sa pobavili a prajem vám všetko len to dobre 🙂

rennqa
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
1. jún 2025
@lucyhatala

Ďakujem za všetky normálne komentáre. Preto,ze je chlpok pri pazuske ma napadla nejaká ,,skoršia puberta/ hormonálne zmeny” a zvyšok…som rada že ste sa pobavili a prajem vám všetko len to dobre 🙂

@lucyhatala to by musela mat viac tmavých hrubých chlpov po tele alebo pri pohlavných orgánoch, ak by to bol hormonálny problem. Ak si nasla takto jeden alebo aj 3, tak to je stale v pohode.

doriiis
1. jún 2025

Skorsia puberta v 3 rokoch? Pre pána kráľa,žena dostuduj si základy biológie.
Skorsia puberta sa môže začať okolo 9 roku dieťaťa a chlpy rastu aj na intímnych miestach a je ich viac ako jeden chlpok.

lucyhatala
autor
1. jún 2025
@doriiis

Skorsia puberta v 3 rokoch? Pre pána kráľa,žena dostuduj si základy biológie.
Skorsia puberta sa môže začať okolo 9 roku dieťaťa a chlpy rastu aj na intímnych miestach a je ich viac ako jeden chlpok.

mamina7070
1. jún 2025
@lucyhatala

@lucyhatala prosim ta ale to nie je o jednom chlpe, nemas nahodou sklony k neprimeranemu sledovaniu zdravontehosntavu svojich deti a hladaniu im diagnoz ? zvaz psychologa ak ano neni ok kvoli jednemu chlpu rieist endokrinologiu

Strana
z2