icon

Trauma z kakania

sara22
19. apr 2017

Maminky,ja uz som zufala. Moja mala odmieta kakat. Mavala problemy s tvrdou stolicou,bolelo ju kakanie. Teraz sa to uz pekne upravilo,no jej ostala trauma a beha aj 3dni,ze jej treba kakat,ale boji sa a nevykaka sa ani za svet. Uz som si vymyslela rozne rozpravky o hovienku,prehovarala,ze hovienko chce ist za kamosmi hovienkami a u nej v brusku mu je smutno,ze aj mama a tata kakaju,proste snazim sa ju motivovat 😂 no zatial neuspesne.. Uz som zufala,kakat raz za tyzden nie je vobec zdrave ☹ a zadrziavat niekolko dni uz duplom. Ako ste presvedcili vy deti,aby kakali? Viem,ze tento problem nie je ojedinely..

Strana
z3
sandra_sul
4. máj 2017

@sara22 moja dcera ma 5 a pol a trapime sa zadrziavanim od 2.5 roka,a ked uz nezadrzi,tak do gati,zo skolky nas odporucili ku psychologom,nakoniec sme u psychiatra a ma tuto diagnozu a nevieme si s nou dat rady...

sara22
autor
4. máj 2017

@sandra_sul ako ju lieci? A co povedal,ze z coho take dieta moze mat depresiu?

brondelo
17. okt 2017

@katkatomas2 dobrý deň môžem Vás poprosit o ten produkt z lekárne ?

Dakujem

pattiadam
18. okt 2017
katkatomas2
9. nov 2017

@brondelo je yo easy lax.. je to harmancekovo-ibistekovo glyrerinove prehanadlo, ale dava sa takym sikovnych aplikatorom podobne ako cipok.

lenakiss
9. nov 2017

Moj 2 a pol rocny s tym ma problem napriklad u babky ....doma pol hodinu beha nervozny ale nakoniec sa vykaka...ale ked som chcela aby siel do serblika tak radsej aj tyzden zadrziaval...tak ho nechavam tak ako chce

beamajor
20. júl 2024

@katkatomas2 dobrý deň, momentálne riešime tiež tieto zalezitosti. Ako ste prosim aplikovali ten easylac? Podarilo sa Vam celu tu pipetku strcit do zadocku? Dietatko lezalo na boku alebo ako? Dakujem

Strana
z3