Trauma z kakania
Maminky,ja uz som zufala. Moja mala odmieta kakat. Mavala problemy s tvrdou stolicou,bolelo ju kakanie. Teraz sa to uz pekne upravilo,no jej ostala trauma a beha aj 3dni,ze jej treba kakat,ale boji sa a nevykaka sa ani za svet. Uz som si vymyslela rozne rozpravky o hovienku,prehovarala,ze hovienko chce ist za kamosmi hovienkami a u nej v brusku mu je smutno,ze aj mama a tata kakaju,proste snazim sa ju motivovat 😂 no zatial neuspesne.. Uz som zufala,kakat raz za tyzden nie je vobec zdrave ☹ a zadrziavat niekolko dni uz duplom. Ako ste presvedcili vy deti,aby kakali? Viem,ze tento problem nie je ojedinely..
@sandra_sul ako ju lieci? A co povedal,ze z coho take dieta moze mat depresiu?
@katkatomas2 dobrý deň môžem Vás poprosit o ten produkt z lekárne ?
Dakujem
@brondelo je yo easy lax.. je to harmancekovo-ibistekovo glyrerinove prehanadlo, ale dava sa takym sikovnych aplikatorom podobne ako cipok.
Moj 2 a pol rocny s tym ma problem napriklad u babky ....doma pol hodinu beha nervozny ale nakoniec sa vykaka...ale ked som chcela aby siel do serblika tak radsej aj tyzden zadrziaval...tak ho nechavam tak ako chce
@katkatomas2 dobrý deň, momentálne riešime tiež tieto zalezitosti. Ako ste prosim aplikovali ten easylac? Podarilo sa Vam celu tu pipetku strcit do zadocku? Dietatko lezalo na boku alebo ako? Dakujem

@sara22 moja dcera ma 5 a pol a trapime sa zadrziavanim od 2.5 roka,a ked uz nezadrzi,tak do gati,zo skolky nas odporucili ku psychologom,nakoniec sme u psychiatra a ma tuto diagnozu a nevieme si s nou dat rady...