icon

Trojročná zadržiava stolicu

rudkocam
18. feb 2016

Ahojte. Kto ma skusenost s podobnou alebo rovnakou situaciou, prosim pomoc... :/ Moja trojrocna dcerka mala crevnu virozu. Nevracala, hnackovala. Tym, ze ta stolica odchadzala za sprievodu krcov, plus samozrejme konecnik je tiez po takej stolici bolestivy. Teraz zo strachu pred bolestou zadrziava stolicu. Lenze krce ma tak ci tak, lebo stolica sa stlaci von. Skusala som vsetko mozne. Dokonca sme boli aj na pohotovosti, lenze jej naordinovali taky cipok, ktory tiez vyvola krce, tak som jej ho nedala. Aj som im vravela, ze aky ma zmysel dat jej taky liek, ked opatovne po nom bude zadrziavat stolicu a o tyzden sme tu zase.... Tak ze to mame riesit s obvodnou. Ta nam dala duphalac, aby ju to prinutilo. tak a ono sa to samozrejme tlaci, ale ona furt zadrziava. Vsetky gatusu uz spinave, uz jej ani nemam co na zadok dat, lebo vzdy po kusku vyjde von. Samozrejme za sprievodu krcov, ujukania a skrucania sa.... Ona je zufala aj ja som uz zufala :/ uz sa citim zrela na psychiatriu..... Ako prosim Vas dosiahnut, aby zo seba vsetko dostala a upravila si to kakanie ako pred virozou? Takto ju preda nemozem dat ani do skolky. Nemoze tam predsa taketo teatra robit. Nehovoriac o tom, ze stava sa aj to, ze ked sa dieta pokaka, ostatne sa mu smeju a uz nic ine ani nechyba :/ ja uz neviem, vysvetlujem, mojkam, hladkam, drzim, skricim, placem uz s nou :'(
Vopred vdaka za kazdu srdecnu a k teme radu.

Strana
z2
333x2
10. mar 2019
Strana
z2