Trojročnému synovi nejde stiahnuť predkožka
Baby, potrebujem poradiť. Syn má 3roky a vôbec sa mu nedá pretiahnuť predkožka. Pediater mi odporučil krém zo slezu; konkrétne PINĎA masť. Natierame 2x denne už 2 mesiace a nič sa nezmenilo. Skúšala som aj kúpele v slezovych bylinkach. Vraj keď to nezaberie po pár týždňoch, mám mu zavolať a dá mi kortikoidnu masť. Tomu by som sa chcela vyhnúť, viete mi poradiť čo ešte môžme vyskúšať? Inak nás pošle na urologiu a vraj sa operácii nevyhneme😢
Ďakujem
nam slezove maste/kupele nezabrali, 2 mesiace som pouzivala kortikoidnu mast, problem zmizol, dieta to v zdravi prezilo..
@timkovamamka my sme pouzivali tiez pinda mast aj sedave kupele a nepomohlo, predkozku ma syn stale z jednej strany "prilepenu" ☹
@xlucia myslis, ze staci pockat ? lebo mojmu synovi ide stiahnut, ale nie uplne a posielaju nas na urologiu, ze to treba riesit (mne sa teda moc nechce po kamaratkinej skusenosti mu to davat nejak riesit lekarom)
Riadne umývať aby sa mu tam nespravil nejaký zápal a pri kúpaním v teplej vode nech ho tatko naučí sa s ním hrať.
Keď nepomôže skocte na urológiu, hlavne ak by začal mať problém s mocenim alebo niečo ho bolelo.

@timkovamamka lebo ma 3 roky preto. chlapec nieje muž, každý chlapec si má predkožku stiahnuť sám a kedy? je individuálne do puberty má času dosť. Elementárna znalosť anatómie mužského pohlavného orgánu.... zmeňte pediatra a nájdite fundovaného.