Trojročný sa pocikáva

28. sep 2022

Ahoj.
Musím sa s vami poradiť...
Môj 3r. syn keď je doma nemá problém chodiť na wc, všetko ok....
Ale vo škôlke,alebo na návšteve sa pocikava. Ja to chápem tak,že keď je v zápale hry tak na to nemyslí,nechce sa mu odchádzať od hrania,alebo neviem čo.
Keď som s ním niekde,stále ho ho pýtam,alebo keď sa mi zdá už dlho,tak ho rovno vezmem cikať. Von mi sám povie že chce.
Zo škôlky ho takmer stále vyzdvyhujem prezlečneného a je mi to už trápne. Stále mu dohováram,že aby sa pýtal cikať, veď doma s tým problém nemá,chodí dokonca sám,bez toho aby mi to oznámil. Tak ja už neviem 🤔😒 Ak ste to niekto tiež takto mali,tak ako sa to pocikavanie skončilo, prosím?

nika_m
28. sep 2022

Tu sa pripnem...3,5r nastupil teraz do skolky...komplet odplienkovany aj na noc...doma sam da dole teplaky, slipy a ide, uz len krici ak treba pomoct...v skolke? Nic...bud zadrziaval 5hod kym som pre neho neprisla alebo sa popisal...vraj s nim aj isli ale nechcel ist...nepyta sa...k tomu od uciteliek nic ine nepocuvam ako, ze ony maju dalsie deti a nemozu s jednym chodit takto...🤷

katkaseiner
28. sep 2022

toto sa dialo aj mojmu, ano je to zapal hry, 'nema cas'. Ja by som cez riaditelku ziadala ucitelku aby viackrat vsetci isli na zachod... verim ze toto by riesilo problem. U nas v skolke to spociatku takto riesili (a moj sa aj tak pocural viackrat), dokonca som presne vedela ze kedy nemali vlastnu ucitelku a isli spat s tym, ze isli na zachod len ti, co chceli... nase by poslali kazdeho aspon skusit.

lilitela
28. sep 2022

V skolke chodia deti vacsinou spolu, pred jedlom a po jedle, pred spanim do umyvarky kde je aj WC. Prilezitosti na cikanie je tam viac, takze to bude asi o inom, nie? Co povedal syn, resp. ucitelka? Vidi ho cikat aspon raz dobeda a raz poobede?