icon

Trojročný syn v noci kašle

forever
30. sep 2014

Moj 3.rocny syncek v noci zacne kaslat,cez den vobec nekasle,len v noci ho zacne dusit,myslim si ze za to mozu stekajuce hlieny,ale zijeme v zahranici a k doktorovi sa tu neoplati ist ,aj tak predpise iba Paracetamol sirup.Vie mi niekto poradit ?

sarlota1986
•
30. sep 2014

my sme mali a niekedy stale mavame rovnaky problem s dcerkou(4r.),treba podlozit hlavicku,nech je dost vysoko,ja som stale zvlhcovala vzduch okolo nej.Na kasel jej pomohol aj sirup z cibule a cukru.
Trvalo to cca 3tyzdne.

monca1111
•
30. sep 2014

ahoj, ten zvýšený matrac a poloha na boku a my používame hedelix kvapky (je to výťažok z brečtana, ak by si niečo našla aj pod iným názvom tam u vás) a aloe vera gel od Forever Living všetko 3xdenne a po týždni pokoj 🙂, ale neviem, čo tam majú u vás v lekárni voľno predajné

jaja34581
•
30. sep 2014

u nás to isté vždy keď idú zuby. veľa slín....

lunedi
•
30. sep 2014

Nieje to takt stekavy kasel? Nema stazene dychanie? Aj laryngitida sa najviac prejavuje v noci zachvatmi stekaveho kasla.

forever
autor
•
30. sep 2014

Baby zatial vam dakujem za rady,neni problem,kvapky alebo lieky si dam od znamych doviest zo Slovenska a Monca1111 Aloe vera gel,zozeniem aj tu,leboto je celosvetove,diky moc babenky 😉

forever
autor
•
30. sep 2014

Lunedi prosim ta nestras ma,ved uvidime,ked to bude trvatkazdu noc,tak pojde aj na podrobnejsie vysetrenie ,ale az na Slovensku

bonaqa2013
•
30. sep 2014

Ako dlho vás to trápi?. Niečo podobné mal moj syn, a nakoniec sme skončili na alergologii. Dávali sme mu spray na dýchanie. Po tomto sa mu stav výrazne zlepšil, kašeľ ustúpil.

janinah
•
30. sep 2014

syn kašľal iba v noci,nakoniec po niekoľkých druhoch sirupov proti kašľu zabrali antihistaminiká a bola potvrdená alergia na roztoče a plesne/v posteli máš roztočov miliony/

lilly0812
•
30. sep 2014

Boli ste aj na ORL? Syn má tiež problém s kašlom, cez deň vôbec iba v noci. V noci sa mu aj ťažko dýcha, posledné dni sa v noci často budí. Tiež bola potvrdená alergia, malý berie dvojaké spreje do nosa od alergologičky a Aerius sirup. Podľa krčnej za tým je zvätšená mandla. Na odporúčanie viacerých lekárov ideme túto zimu na výber mandlí, snáď sa potom polepší.

visna264
•
30. okt 2014
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

nam velmi na kasel pomohlo ked nas pediatricka poslala do kupelov.. pravidelne navstevujeme kupele Lucivna