Upraví sa stlačený noštek novorodenca?
Ahojte ,dnes som rodila a všimla som si ,že malinká má stlačený noštek do jednej strany a celkom výrazne . Prosím vás upraví sa to časom ? Nieže by som bola z toho zhrozená ,ale rozumiete ako to myslím .
Ďakujem vám za odpoved vopred všetkým
Blahoželám k narodeniu bábätka. To sa behom pár dní upraví. Môj syn mal tiež takto nosík do jednej strany a kým sme išli z pôrodnice domov už to skoro nebolo poznať. Ale ešte dlho správal s pästičkou pritlačenou na nosík.
@kazuso ďakujem krásne 🩷ona ho ma tak že nie ani stlačený ale vykrivený do jednej strany a jednu dierku ma tak a druhu tak
@kazuso ďakujem krásne 🩷ona ho ma tak že nie ani stlačený ale vykrivený do jednej strany a jednu dierku ma tak a druhu tak
@amy123456789 áno, presne tak. Vykrivený do boku a jedna dierka skoro žiadna. Ale to prejde. Po čase si to už nikto nevšimne, ale ty budeš ten jej krivý noštek vidieť ešte dlho🙂
@amy123456789 to sa upravi. Syn mal stlacene usko a prekrizene dva prsteky na nohe, po case sa to napravilo 😊
Moja mala tak nožičku, ja som síce musela s ňou cvičiť,ale krásne sa jej to upravilo....
Upraví, neboj. ❤️ Chce to len čas. Ale úprimne chápem,že ťa to trápi. Bude to dobré. Ešte sa pre kľud duše spýtaj na to na vizite. Ale uvidíš,že dr. povie toto isté.
gratuluem k bábätku,neboj sa ono sa to upraví,ak má normálne vyvinuté nosné dierocky.Čo ti k tomu povedali neonatologovia keď vyšetrovali dieťatko,je to podľa nich v poriadku?
gratuluem k bábätku,neboj sa ono sa to upraví,ak má normálne vyvinuté nosné dierocky.Čo ti k tomu povedali neonatologovia keď vyšetrovali dieťatko,je to podľa nich v poriadku?
@marki07 všetci mi tvrdia,že sa to napraví
@marki07 všetci mi tvrdia,že sa to napraví
@amy123456789 moj syn mal zas nostep “pricapeny” v nemocnici ale po cca 10dnoch ho mal uz krasny, verim ze aj u vas to tak bude❤️
@amy123456789 moj syn mal zas nostep “pricapeny” v nemocnici ale po cca 10dnoch ho mal uz krasny, verim ze aj u vas to tak bude❤️
@anonym_2824d6 áno narovnal sa jej už má 4 týždne a všetko je ako ma 🩷

Blahoželám k narodeniu bábätka. To sa behom pár dní upraví. Môj syn mal tiež takto nosík do jednej strany a kým sme išli z pôrodnice domov už to skoro nebolo poznať. Ale ešte dlho správal s pästičkou pritlačenou na nosík.