Upraví sa stlačený noštek novorodenca?
Ahojte ,dnes som rodila a všimla som si ,že malinká má stlačený noštek do jednej strany a celkom výrazne . Prosím vás upraví sa to časom ? Nieže by som bola z toho zhrozená ,ale rozumiete ako to myslím .
Ďakujem vám za odpoved vopred všetkým
Blahoželám k narodeniu bábätka. To sa behom pár dní upraví. Môj syn mal tiež takto nosík do jednej strany a kým sme išli z pôrodnice domov už to skoro nebolo poznať. Ale ešte dlho správal s pästičkou pritlačenou na nosík.
@kazuso ďakujem krásne 🩷ona ho ma tak že nie ani stlačený ale vykrivený do jednej strany a jednu dierku ma tak a druhu tak
@kazuso ďakujem krásne 🩷ona ho ma tak že nie ani stlačený ale vykrivený do jednej strany a jednu dierku ma tak a druhu tak
@amy123456789 áno, presne tak. Vykrivený do boku a jedna dierka skoro žiadna. Ale to prejde. Po čase si to už nikto nevšimne, ale ty budeš ten jej krivý noštek vidieť ešte dlho🙂
@amy123456789 to sa upravi. Syn mal stlacene usko a prekrizene dva prsteky na nohe, po case sa to napravilo 😊
Moja mala tak nožičku, ja som síce musela s ňou cvičiť,ale krásne sa jej to upravilo....
Upraví, neboj. ❤️ Chce to len čas. Ale úprimne chápem,že ťa to trápi. Bude to dobré. Ešte sa pre kľud duše spýtaj na to na vizite. Ale uvidíš,že dr. povie toto isté.
Poznam dieta ktoremu sa to neupravilo
Upraví. Syn mal dlho, asi aj mesiac, hrozne nakrivo nos. Upravilo sa to.
gratuluem k bábätku,neboj sa ono sa to upraví,ak má normálne vyvinuté nosné dierocky.Čo ti k tomu povedali neonatologovia keď vyšetrovali dieťatko,je to podľa nich v poriadku?
gratuluem k bábätku,neboj sa ono sa to upraví,ak má normálne vyvinuté nosné dierocky.Čo ti k tomu povedali neonatologovia keď vyšetrovali dieťatko,je to podľa nich v poriadku?
@marki07 všetci mi tvrdia,že sa to napraví
@marki07 všetci mi tvrdia,že sa to napraví
@amy123456789 moj syn mal zas nostep “pricapeny” v nemocnici ale po cca 10dnoch ho mal uz krasny, verim ze aj u vas to tak bude❤️
@amy123456789 moj syn mal zas nostep “pricapeny” v nemocnici ale po cca 10dnoch ho mal uz krasny, verim ze aj u vas to tak bude❤️
@anonym_2824d6 áno narovnal sa jej už má 4 týždne a všetko je ako ma 🩷

Blahoželám k narodeniu bábätka. To sa behom pár dní upraví. Môj syn mal tiež takto nosík do jednej strany a kým sme išli z pôrodnice domov už to skoro nebolo poznať. Ale ešte dlho správal s pästičkou pritlačenou na nosík.