icon

Uštipnutie

kakavenko
15. aug 2016

Prosím,co to môže byť,? Boli sme na dovolenke v chatke,okolo boli 3 mačky domácej.Baby prisli domov postipane. 2 dni nič a dnes znovu 2 štípance.mna rajbne.

Uštipnutie
seahorse27
•
15. aug 2016

Fotka nie je velmi kvalitná, ale ak dobre vidím, tak su tam 3 štípance vedľa seba. To vyzerá na blsku, v horšom prípade plosticu. Treba všetko oblečenie, ktoré ste mali na dovolenke vyprať, taktiež postelne prádlo na 60 st. Kúpte alebo objednajte z netu nejaky účinný sprej proti blcham a plosticiam a vystriekajte spálňu/ detsku izbu, ak to stipe v noci....hlavne postele, matrace a okolie.

janinah
•
15. aug 2016

blší štípanec vyzerá inak

pribinak
•
15. aug 2016

toto nie je stipanec od plostice, to su take male bodky, nie taketo nieco tahave

kakavenko
autor
•
15. aug 2016

@pribinak druhá dcéra má také červené bodky a na druhý deň toto,no bola s manželom na rybách,tak ani doma nespala

pribinak
•
15. aug 2016

@kakavenko mozno pol roka dozadu som tu riesila, ze tu bol synovec, tiez mal stipance, bala som sa plostic a inej havede, ale doktor povedal, ze plostica ma male izolovane vpichy, bodka vedla bodky

kakavenko
autor
•
15. aug 2016

@pribinak Bože ja neviem,co to môže byť,som z toho zúfalá,My smanzelom nie sme postipane.Aj tak ďakujem,ze si odpisala.hlavne na rukách ,krku ,chrbte aj na tvári to majú.

simka556
•
11. aug 2017

Ahoj potrebujem poradiť ako rozonam uštipnutie od ploštice .. naprv som si našla tri uštipnutia ale také ako od Komára ale priebehu dňa ma začalo svrbiet celé tele a pomaly sa mi to vyhazuje všade je to naozaj ta ploštice alebo alergická reakcia na toho komára alebo neviem .. poraďte mi máte s tým skúsenosti ďakujem 😏

simka556
•
11. aug 2017

Vyzerá to nejako takto a mám to už všade 😏

lindsey
•
12. nov 2017

@simka556 Ahoj. Čo si mala nakoniec ?

lindsey
•
12. nov 2017

@kakavenko zistili ste napokon čo to bolo?

simka556
•
14. nov 2017

@lindsey
Ahoj , nakoniec to bola alergická reakcia

lindsey
•
14. nov 2017

@simka556 no ako dobre