icon

Je možné byť tehotná napriek menštruácii?

carinka888
Dnes o 10:39

Dobrý.. je možné mať tehotenstvo napriek menštruácií? Mala som menzes 9 júla.. 4 dni… klasika.. odleteli sme na dovolenku na 2 tyzdne.. uzivali si ako sa patrí.. tam som dva dni špinila… prišli sme domov a odvtedy mi je zle… je dnes 27 a mna boli podbruško uz 3 dni ak nie viac, je mi na vracanie, aj hnačku zvyknem mať… únava.. samozrejme môže to byť aj iné ( balteria z dovolenky) len ma znepokojuje to podbruško také pocity ako pred menzesom.. ďakujem

anonym_3a6115
Dnes o 10:41

Mozno mas len zapal mocaku

carinka888
autor
Dnes o 10:46
@anonym_3a6115

Mozno mas len zapal mocaku

@anonym_3a6115 tie priznaky su take isté? Nemala som ešte.. jaj a vkuse chodím pišať

anonym_452f42
Dnes o 10:49

Je to mozne aj ked pocas tehotenstva nie je MS tak silna ako normale ale prve 3mesiace sa moze slabsie krvacanie objavit. Suseda tak zistila, ze je tehu v 3mesiaci na preventivke, mala slabsie krvacanie tak si ani test skor nerobila, pritom ziadne tehu priznaky nemala. A podbrusko moze byt len obycajny PMS, urob si test a uvidis.

anonym_3a6115
Dnes o 10:51
@carinka888

@anonym_3a6115 tie priznaky su take isté? Nemala som ešte.. jaj a vkuse chodím pišať

@carinka888 ano, pri zapale mocaku sa chodi casto na wc, boli ta podbrusko, si unavena. Sleduj krv v moci, ci sa objavi

anonym_138f4d
Dnes o 10:51

@carinka888 ako si tehotna z predchadzajucej ovulacie, test bude pozitivny, tak si ho sprav. Ale je mozne, ze mas len slabu crevnu virozu alebo ti nieco nesadlo a rozhadzalo travenie. Sprav si test, potom ries ostatne

januska12323
Dnes o 11:08

Kúp si tehotenský test aj prúžky na moč. Podľa výsledku sa zariadiš ďalej.

stellarstar
Dnes o 11:18

Tehotenský test čo ukazuje?

sisska96
Dnes o 11:18

Prečo sa pýtaš, a nekupuješ test?

anonym_fb7fb8
Dnes o 11:34

37-ročná žena sa toto pýta na MK? Ako to vážne? To nevieš zbehnut do lekárne alebo do drogerie namiesto tohto vypisovania, ktoré ti nedá žiadnu hodnotu?

anonym_c14ec1
Dnes o 11:54

@carinka888 teraz je veľa črevných chrípok, aj my sme mali. Ms v tehotenstve nepríde, iba krvácanie ktoré si žena zamení za menštruáciu. Darmo sa budeš zamýšľať, najistejšie je si spraviť tehotenský test. Aj keď ja moc nevidím dôvod, prečo by si bola tehotná z toho minulého cyklu. Skôr črevné problémy. Z tohto cyklu môžeš byť, ale to by ti ešte test neukázal.

zobaka
Dnes o 14:22

ked si mala menstruaciu urcite nie je to tehotenstvo z pred mesiaca, ak tak z tohto cyklu, ale kedze nie si este ani vo faze pms na testy je skoro