icon

Veľmi oslabená imunita 3,5 ročnej dcérky

sevi
20. júl 2012

ahojte. Moja viki ma teraz 3,5roka. Je predcasne narodena o 4tyzdne. Od jej dvoch mesiacov je stale chora...takze kazdy mesiac berie antibiotika a vselijake sirupy na hrdlo,spreje do nosa,lieky na podporu imunity na predpis. Velmi zriedkavo sa stane ze je zdrava 30 dni vkuse.vysetrenia ako cysticka fibroza,alergie su negativne. Najde sa niekto s podobnou imunitou?? Myslite ze z toho casom vyrastie???dakujem za kazdu odpoved.

minka80
9. sep 2012

@polyana dakujem vam velmi pekne.

evelin325
2. okt 2012

@sevi môj maličký je tiež skôr narodený, tiež má slabšiu imunitu, nie som zástancom chémie a umelých vitamínov, preto dávam synčekovi minerálne soli, vyrábajú sa na spôsob homeopatík, kupujem ich od nemeckého výrobcu, lebo chcem mať istotu, že je to kvalita, u nás na Slovensku nemáš istotu v ničom. Dávam mu to na zlepšovanie fungovania imunitného systému, už sme s nimi vyriešili afty, horúčky, nádchu, neviem si to vynachváliť.

sevi
autor
2. okt 2012

@evelin325 ahoj.mi sme viki dali vybrat mandle nosne (na odporucanie lekarov) a 3tyzdne v skolke a este nebola chora.klop klop klop.davam betaglukan z hlivy ustricovej plus vit.C. a do nosa aliamare-hyaluronova morska sol.a samozrejme zeleninu vela.

lentuska
2. okt 2012

@evelin325 A neuvazovala si aj nad vysetrenim, ze preco ma tu imunitu oslabenu? Ja som bojovala s alergiami od detstva, nabalovalo sa mi vsetko , vzdy som si nejako pomohla nachvilu, ale raz ma mamka objednala na vysetrenie k doktorke Tomovej, co robi cinsku medicinu a ta mi zisitla hrozne zaneseny organizmus, same zapaly, parazity, stafylokoka a podobne, dala mi cielenu liecbu, take prirodne preparaty , prve dva mesiace som sa len detoxikovala , lebo ako povedla, ono nema vyznam davat vitaminy pokial sa tychto "zvieratiek " nezbavim, pretoze, ked si dam vitamin, vyzivujem aj ich, a az teraz po 3 mesiacoch ideme budovat moju imunitu. Takze len tak som k tomu chcela povedat, ze niekedy treba za tym hladat aj pricinu a povodcu,co to zapricinuje....potom nemusime prist o mandle a podobne!

evelin325
2. okt 2012

@sevi ahoj, dakujem za radu ale môj synček má len rok a pol, nebýva často chorí, a keď má aj nejaký problém, tak mu dám tieto homeopatiká, hneď mu pomôžu,
ja som skôr som chcela pomôcť iným mamičkám, ktoré nechcú dávať svojim detičkám chémiu, že toto veľmi pomáha, ja osobne si to neviem vynachváliť. ďakujem ešte raz za radu, ale ten betaglukan z hlivy ustricovej môžu len detičky od 3 rokov, tak ja tomu veľmi neverím.

evelin325
2. okt 2012

@lentuska ďakujem za radu, ale ja viem prečo má imunitu oslabenú, priznám sa ti bála by som sa ísť s dieťaťom na také vyšetrenie, a dieťa detoxikovať, to mi príde trochu divné, s tým súhlasím, že treba hľadať príčinu choroby a nie iba riešiť dôsledok, o to presne snažím.

lentuska
2. okt 2012

@evelin325
To vysetrenie je uplne neskodne ,to sa bat nemusis...ja nehovorim o detoxikacii pre dieta, to nie....ved ani nevieme,co by mu povedala...to som hovorila o sebe 🙂
Len si myslim,ze cim skor sa u dietata zacne liecit, tak mlade telicko sa rychlo schopi, ked mu clovek vie dat to prave orechove.....a nemusi prist mozno o mandle, alebo brat tie "sirokospektralne" antibiotika, na kt. ja mam uz ked to pocujem tak alergiu a v tu ranu odchadzam z ambulancie. To mozem aj ja robit takeho doktora, sak dajme na vsetko sirokospektralne ant. a je po probleme. Sorry, ale toto nie je moj styl a hlavne nie u malych deti....

sevi
autor
2. okt 2012

@lentuska ja som rada ze sme prisli o mandle.a vysetreni sme mali vela od narodenia.vysetrovali jej aj cf-chloridy v pote,samozrejme alergologia a kozne testy.nic nezistene vsetko negativne.brali sme kuru rybomunil, isoprinosin, bromchowaxom a nic nezaberalo ako malo.mandla obrovska v noci mala tazkosti s dychanim. A teraz nam je zatial dobre,ak tak mozem povedat.naposledy chora bola v juli. Klop klop klop. Urcite by malej prospely tatry ale nemozeme to teraz riesit. A ten betaglukan z hlivy ustricovej-super vec.velmi pomaha.

sevi
autor
2. okt 2012

ja si myslim ze vikinka mala oslabenu imunitu aj kvoli tomuto-nedonosena,kratka doba dojcenia,pruh v oblasti branic velkosti orecha,reflux,nechutenstvo,vecne hlieny,nedostatok vitaminov,kazdomesacne atb....a jej male telicko to nezvladlo.

sevi
autor
2. okt 2012

@evelin325 ja som ti neradila,ja som len napisala co pomaha nam.a to sme vyskusali viacero imunito-budicov.

evelin325
2. okt 2012

@sevi ešte raz ďakujem za radu, dúfam, že si sa nenahnevala.

sevi
autor
2. okt 2012

@evelin325 nie vobec som sa nenahnevala.a nemas zaco dakovat 🙂

evelin325
2. okt 2012

@sevi si veľmi milá 🙂

dundicka
5. okt 2012

ja som mala tiež problém s dcérkou keď bola malá. Mala zníženú imunitu /ale riadne/ . Jedla bronchovaxon, ktorý jej veľmi pomohol. Potom som jej objednala Aloe vera gel s brusnicami , vtedy ešte z anglicka, keďže tu sa nedal kúpiť a plus som jej dokúpila aj čaj aloe vera, po pol roku nám robili testy na imunitu a boli vynikajúce, odvtedy mi dcérka nebýva chorá skoro vôbec, aloe jej dávam raz za čas v rámci prevencie.

milankabrt
Odpoveď bola odstránená
kveta
8. okt 2012

Sidupericka anemia sa prejavuje znizenou imunitou.. Da sa diagnostikovat na hematologii.

zuul
28. nov 2012

@evelin325 ahoj prosim ta poradis mi ake mineralne soli a kde ich kupim? dakujem velmi.

dm
28. nov 2012

ahoj, moj malicky sa nenarodil predcasne, no nedychal a hned mu nasadili antibiotika, potom cely 1rok sme boli tiez chory, nakoniec sme zacali brat bulharske probiotika a sme ok, niekedy ked ho prefukne, zakasle, zvysim davku do 2mliecok alebo cajikov a za 2dni je ok..zacali sme preto aj otuzovat..aspon v sprche..nie studena voda ale ani nie tepla..spi iba pod deckou a v miestnosti mame 20.5stupna..ak mozem odporucit, skuste tie probiotika..ak sa neosvedcia, neosvedcia, ale nam pomohli (mne aj syncekovi) a co viem aj inym ludom...:o)

evelin325
28. nov 2012

@zuul ahoj, pravdaže ti poradím, my máme konkrétne calcium sulphuricum a ja si ich objednávam tu http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=165801

zuul
29. nov 2012

@evelin325 ahoj dakujem ti. a to su tabletky? ci prasok?

evelin325
29. nov 2012

@zuul nie je začo 🙂 sú to menšie tabletky, keď bol synček menší, tak som mu to rozdrvila a tak nasypala do pusky, a teraz ich pekne cmulká, rýchlo sa rozpustia v puse, nie sú to také tvrdé tabletky, majú príjemnú sladkú chuť, takže mu aj chutia 🙂

lentuska
29. nov 2012

@sevi
ahoj, a neuvazovala si nad bioregulacnou medicinou?Oni sa zaoberaju aj mitochondiralnou medicinou....ja som byvala tiez stale chora, kartu som mala hrubsiu ako moja 80. rocna babka. Potom mamka nasla jednu lekarku, vola sa Tomova a ona robi tieto biorezonancne diagnostiky, kde ti presne ukaze problem, s ktorym organizmus bojuje...nam teda povedala take veci, ze sme sli do kolien: brachovi, ze ma psieho bacila, borelu, chlebovu plesen. mne diagnostikovala akehosi parazita v mozgu a na srdci a kadejake ine veci, ktore takto oslabuju imunitu cloveka. Skus si tam zajst, stoji to iba 15€ a uvidis budes zirat ,co vam vsetko povedia. A vypracuju vam na to aj liecbu...my tam chodime cela rodina, ked sa vyskytne problem. Ak budes chciet, dam ti kontakt, kde sa mozes objednat. Ona ta doktorka chodi po celom SR, treba sa len objednat.

greensheep
Odpoveď bola odstránená
sevi
autor
11. feb 2013

ahojky všetky čo ste doposiaľ príspeli... Prešiel nejaký čas. Viki mala vyšetrenia kade tade... Zistilo sa že ma vrodenu vážnu poruchu imunity a chronické infekty dýchacích ciest. ☹ a vďaka atb je zdravá aspoň dva týždne v mesiaci. Nájde sa niekto nový čo ma podobne diagnózy?

lilli00
Odpoveď bola odstránená
kotlik6
8. apr 2013

@sevi
Jak hodně věříš bylinkám...Měla bych pomoc...

kvetka1234
3. dec 2013

Mojej malej pomohol na imunitu Rakytníkový sirup vulm s príchuťou pomaranča.

marika282
22. jan 2014

ak nepomohli prirodne veci, skuste enzymy...treba ich brat dlhodobo. moja mala je trochu starsia (5 rocna), preto ak by ste sa na to dali odporucam poradit sa s lekarom alebo v lekarni co sa tyka davkovania. my berieme konkretne wobenzym...davam ho malej aj sebe a zatial sa nam to pozdava, pokracujeme v uzivani.

vikazv
6. jan 2015

@sevi my sme na tom podobne....mala mala zapal stredneho ucha brala augumentin 17 dni teda 2balenia...hned poyom zacala strasne kaslat najma v noci,no hroza zase atb Klacid a ktovie ci jej to opat rejde....uz neviem co mam robit....ide z choroby do choroby.pp..mala ma3,5roka

adrianaza
6. jan 2015

@marika282 prosim ake mate davkovanie wobenzymu? ako dlho ste ho brali? pomohlo? - uz je to vlastne rok od Vasho prispevku. Dakujem.