Viete o tom, že vynašli liek proti rakovine?
som z toho zaskocena a cela moja rodina vcetne maleho ideme na to 😎
myslíš kurkumín? či? na všetky druhy rakoviny?
... ak je to pravda, som moc šťastná. no bohužiaľ je to neskoro pre môjho svokra a moju drahú maminku
nechapem,, komentu 😕 ..ale nie, netusila som to
Ak idete "na to" cela rodina, zrejme to bude len prevencia..Ci ozaj vsetci trpite touto chorobou? Inak sikli by sa detaily, ak by Ta to neobtazovalo, rada by som si precitala Tvoj zdroj, z ktoreho to mas 😉
myslim, ze to budu nejake rastliny a chce ich tu spropagovat. asi nejaka zelena strava, alebo nieco podobne hlupe
rakovina ma rozne druhy, rozne typy...jeden liek na toto vsetko? 😀
popros adminov o zmenu otazky na normalnu temu, lebo takto to je o ničom, aj ja chcem vedieť o čo vlastne ide
Reklama?
Pokud ne, stojime ve fronte i my ...a cekame na Zazrak.. 😉 🙂
takyto nick sme mali raz v teme.. vymyslene tehotenstvo , kradnute fotky a spol. takze pozor baby
podľa mňa je to blud....už zasa len plané nádeje pre zničených ľudí..
Liek na rakovinu? Staci zdrava strava bez masa a mlieka. Vela zeleniny, strukovin, ovocia, cvicenie a nikdy neochories. A zabudla som este - dobra nalada, nerozculovat sa a byt optimisticky.
predpokladám že nejaké nové úžasné očkovanie 😀 😀 😀
konecne mozem prestat sponzorovat kampane bojujuce proti rakovine a mozem davat peniaze na vyskum liecby debility....ta je evidentne stale velmi casta a nevyliecitelna(oficialne uznana) diagnoza...nech si nikto nemysli,ze tu nadavam 😅
ajaj co vsetko uz vynasli, budem rada ked sa k tomuto lieku dostanu aspon moje vnucata!
presne tak, ockovanie, ktore ta zakiluje skorej nez rakovina
kedy vynájdu konečne liek na ľudskú hlúposť?????.......
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/viete-o-tom-ze-vynasli-liek-proti-rakovine-podme-o-tom-diskutovat/ zakladáš aj diskusiu ved si mohla požiadať admina aby otázku zmenil na diskusiu a nechápem prečo je otázka v kategorii snažiliek?
Smejem sa cez slzy. Tomu uverí už snáď len totálny blbec. Ale ten by asi potreboval najskôr preliečiť niečo úplne iné.
jedna pani povedala 😀 ,zase nejake reklamne tahy na kupu nejakeho akoze zazracneho produktu 😀 😀 😀 ,biznis je to 🙂
Otazku zamykam pre nekonkretnost

a to máte všetci rakovinu ?