icon

Viete o tom, že vynašli liek proti rakovine?

myshell
14. jún 2012

som z toho zaskocena a cela moja rodina vcetne maleho ideme na to 😎

emily_666
14. jún 2012

a to máte všetci rakovinu ?

renab
14. jún 2012

myslíš kurkumín? či? na všetky druhy rakoviny?

afrika
14. jún 2012

... ak je to pravda, som moc šťastná. no bohužiaľ je to neskoro pre môjho svokra a moju drahú maminku

bamb27
14. jún 2012

nechapem,, komentu 😕 ..ale nie, netusila som to

svetllana
14. jún 2012

Ak idete "na to" cela rodina, zrejme to bude len prevencia..Ci ozaj vsetci trpite touto chorobou? Inak sikli by sa detaily, ak by Ta to neobtazovalo, rada by som si precitala Tvoj zdroj, z ktoreho to mas 😉

nice202
14. jún 2012

myslim, ze to budu nejake rastliny a chce ich tu spropagovat. asi nejaka zelena strava, alebo nieco podobne hlupe

gabinocka
14. jún 2012

rakovina ma rozne druhy, rozne typy...jeden liek na toto vsetko? 😀

vejula
14. jún 2012

popros adminov o zmenu otazky na normalnu temu, lebo takto to je o ničom, aj ja chcem vedieť o čo vlastne ide

irriss
14. jún 2012

Reklama?

Pokud ne, stojime ve fronte i my ...a cekame na Zazrak.. 😉 🙂

zajaciq
14. jún 2012

takyto nick sme mali raz v teme.. vymyslene tehotenstvo , kradnute fotky a spol. takze pozor baby

tinki
14. jún 2012

podľa mňa je to blud....už zasa len plané nádeje pre zničených ľudí..

renatka100
14. jún 2012

Liek na rakovinu? Staci zdrava strava bez masa a mlieka. Vela zeleniny, strukovin, ovocia, cvicenie a nikdy neochories. A zabudla som este - dobra nalada, nerozculovat sa a byt optimisticky.

kryska5
14. jún 2012

predpokladám že nejaké nové úžasné očkovanie 😀 😀 😀

cmulinko
14. jún 2012

konecne mozem prestat sponzorovat kampane bojujuce proti rakovine a mozem davat peniaze na vyskum liecby debility....ta je evidentne stale velmi casta a nevyliecitelna(oficialne uznana) diagnoza...nech si nikto nemysli,ze tu nadavam 😅

amulienka
14. jún 2012

ajaj co vsetko uz vynasli, budem rada ked sa k tomuto lieku dostanu aspon moje vnucata!

pingu1
14. jún 2012

presne tak, ockovanie, ktore ta zakiluje skorej nez rakovina

titkovamiriam
14. jún 2012

kedy vynájdu konečne liek na ľudskú hlúposť?????.......

elise
14. jún 2012

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/viete-o-tom-ze-vynasli-liek-proti-rakovine-podme-o-tom-diskutovat/ zakladáš aj diskusiu ved si mohla požiadať admina aby otázku zmenil na diskusiu a nechápem prečo je otázka v kategorii snažiliek?

abbey1
14. jún 2012

Smejem sa cez slzy. Tomu uverí už snáď len totálny blbec. Ale ten by asi potreboval najskôr preliečiť niečo úplne iné.

bea1971
14. jún 2012

jedna pani povedala 😀 ,zase nejake reklamne tahy na kupu nejakeho akoze zazracneho produktu 😀 😀 😀 ,biznis je to 🙂

danu
14. jún 2012

Otazku zamykam pre nekonkretnost