Vracanie novorodenca po každom mliečku
Ahojte, mam 3 tyzdnove babatko, davam odsate materske mlieko ale uz vcera poobede dostal 1x aj sunar, od vcera od 6tej rana ked este frcal iba na materskom mliecku mi syn zacal odgrckavat 3 h po jedle, presne ked mal dostat dalsie. Doteraz vzdy po papani do cca 20 minut odgrckol-odgrgol a bolo OK. Mavame ho vyvysene aby nebol vodorovne a nebolo mu zle.
Deje sa to len od vcera ale po kazdom jedle a s tak velkym casovym rozostupom.
Mam uz z toho strach lebo doteraz sa to nedialo. Volam pediatricke az znizim zo 70 ml na 60 ml a dodrzujem rozostupy. O 12 mu teda dam 60, vzdy si ho polozim, rozbalim dam plienku na rameno a dnes som polozila a uz z neho isla sabla jak keby to z nejo vylejem dobrych 10 ml isto odgrckol, neviem co sa deje... Teraz uz to kazdy bude zhadzovat na sunar ale zacalo to pred nim rano. 🥺
To je dobre, môžeš vylúčiť pylorostenozu, môže to byt reflux, skús mu teraz dávať po trošku a castejsie, možno by som skúsila radšej nutrilon
Držím palce aby sa to rýchlo upravilo🙂

@evickuska to je taka zmes husta taka kasicka, ktora by mala pomoct aby mliecko neslo von. Dava sa pred jedlom. Ja som davala menej ako bola odporucama davka a dietatko moze aj brusko z toho bolet no nemusi