Vracanie u ročného dieťaťa: Čo robiť?
Vracanie u ročného dieťaťa možno viróza?
Ahojte baby čo mam robiť prosím? 😫 môj malý od vvera večera vracal trikrát .. prúdom. Stále pritom chce mliecko (kojím) ale nemoze jedz toľko lebo bude vracat.. nič také nezjedol a trikrát už je dosť podľa mňa. Čo mam robiť? Inak je normálny chce papať pit . Keďže je víkend neviem čo mam eobit mam strach 🥹🙉 vracala som aj ja .
@anonym_autor nejaka viroza. Nema aj teplotu alebo daco dalsie? Super ze kojis, aspon ma tekutiny. Pockala by som do zajtra a potom k pediatricke ak to neprejde. ALE ak prestane pit tak potom uz radsej pohotovost.
@anonym_ad576a nemá zatiaľ teplotu ani nič.. ďakujem 🥹
@anonym_autor mate virozu, sleduj ako cika a ci cika. Syn necikal 12 hodin- isiel na infuzie do nemocnice.
Ak vyvráti vždy všetko čo vypije, potom treba ísť na pohotovosť. V tomto veku velmi nebezpečné. My sme skončili v nemocnici na infúziach. A to mal už 3 roky. Vracal celý deň.
Ak vyvráti vždy všetko čo vypije, potom treba ísť na pohotovosť. V tomto veku velmi nebezpečné. My sme skončili v nemocnici na infúziach. A to mal už 3 roky. Vracal celý deň.
@martinka13 uvidíme ako mu bude dnes ale zatiaľ cika dobre a mal ešte hnačku .. zatiaľ ok
@anonym_autor teraz je taká viróza uvidíš ako bude dnes ak by to bolo horšie choďte na pohotovosť
Ak by vracal po kazdom jedle,treba ist na pohotovost. U malych deti dochadza velmi rychlo k dehydratacii a dalsim komplikaciam.
Čo ste dávali papať deťom pri vracani?

@anonym_autor nejaka viroza. Nema aj teplotu alebo daco dalsie? Super ze kojis, aspon ma tekutiny. Pockala by som do zajtra a potom k pediatricke ak to neprejde. ALE ak prestane pit tak potom uz radsej pohotovost.