icon

Vracanie u ročného dieťaťa: Čo robiť?

10. máj 2026

Vracanie u ročného dieťaťa možno viróza?

Ahojte baby čo mam robiť prosím? 😫 môj malý od vvera večera vracal trikrát .. prúdom. Stále pritom chce mliecko (kojím) ale nemoze jedz toľko lebo bude vracat.. nič také nezjedol a trikrát už je dosť podľa mňa. Čo mam robiť? Inak je normálny chce papať pit . Keďže je víkend neviem čo mam eobit mam strach 🥹🙉 vracala som aj ja .

anonym_ad576a
10. máj 2026

@anonym_autor nejaka viroza. Nema aj teplotu alebo daco dalsie? Super ze kojis, aspon ma tekutiny. Pockala by som do zajtra a potom k pediatricke ak to neprejde. ALE ak prestane pit tak potom uz radsej pohotovost.

autor
10. máj 2026
@anonym_ad576a

@anonym_autor nejaka viroza. Nema aj teplotu alebo daco dalsie? Super ze kojis, aspon ma tekutiny. Pockala by som do zajtra a potom k pediatricke ak to neprejde. ALE ak prestane pit tak potom uz radsej pohotovost.

@anonym_ad576a nemá zatiaľ teplotu ani nič.. ďakujem 🥹

anonym_b0077f
10. máj 2026

@anonym_autor mate virozu, sleduj ako cika a ci cika. Syn necikal 12 hodin- isiel na infuzie do nemocnice.

martinka13
10. máj 2026

Ak vyvráti vždy všetko čo vypije, potom treba ísť na pohotovosť. V tomto veku velmi nebezpečné. My sme skončili v nemocnici na infúziach. A to mal už 3 roky. Vracal celý deň.

autor
10. máj 2026
@martinka13

Ak vyvráti vždy všetko čo vypije, potom treba ísť na pohotovosť. V tomto veku velmi nebezpečné. My sme skončili v nemocnici na infúziach. A to mal už 3 roky. Vracal celý deň.

@martinka13 uvidíme ako mu bude dnes ale zatiaľ cika dobre a mal ešte hnačku .. zatiaľ ok

andrejka1974
10. máj 2026

@anonym_autor teraz je taká viróza uvidíš ako bude dnes ak by to bolo horšie choďte na pohotovosť

marca12
10. máj 2026

Ak by vracal po kazdom jedle,treba ist na pohotovost. U malych deti dochadza velmi rychlo k dehydratacii a dalsim komplikaciam.

autor
10. máj 2026

Čo ste dávali papať deťom pri vracani?