Všetci máme Covid-19 a 5-mesačná má horúčku. Máme ísť na pohotovosť?
Maminy, chcem sa spýtať - celá rodina máme koronu vrátane 5mesačnej. Ona má vysoké horúčky, dnes v rozmedzí 38-40. Dr sa vyjadrila tak, že zrážať, zrážať, a ak by sa niečo pridružilo alebo by bola malátna, tak na Kramáre. Čo by ste robili? Zatiaľ sú to horúčky, ale klesá to pomaly... Myslela som si, že to zvládneme doma, ale opúšťa ma nejako pozitívne myslenie. Majú takéto drobné deti také vysoké teploty? Už som čakala, že sa to začne zlepšovať...
@luliu chodí kvôli ozranom tak príde aj kvôli teplote, z ktorej môže dostať febrilne kŕče... Co je už dôvod na sanitku
@linduska86 premudrela? Spamataj sa. Sú veci, ktoré na sanitku proste nie sú. A myslenie, že oni zneužívajú, tak budem aj ja, svedčí o tvojej inteligencii. Teplota pár dní počas celého dňa nie je stav ani na pohotovosť, len ty to vidíš na sanitku 🤦🤦🤦
vďaka za všetky príspevky, sme doma, bojujeme, nikam sme nešli, v noci bola dokonca bez teploty. Dúfam, že to už bude lepšie. Hoci ja sa cítim čoraz blbsie, lebo tiež mam covid a nestíham sa až tak venovať sebe 🙂 majte sa pekne
@drzaopica 155, tam jej poradia, ak by bolo niečo zlé.
@lenkakravcova presne, ja som tiež radšej opatrnsia, najmä do toho pol roka, vtedy sa deti rýchlo dehydruju koli horúčke a neviem kto a ako by im žilu na pichol, keby bolo treba . To je dieťa vo ma 5 kíl, nie 30.
Ja si doma viem liečiť moje 3 deti aj sama väčšinou.
Ale napr so stredným. Keď bol bábätko som skončila pri horúčke 39, 5 v nemocnici na jis celé vianočné sviatky. Počas horúcok mu viac krát pipal aj monitor dychu. V nemocnici taktiež mal určite poruchy. Nakoniec sa po pár dňoch prejavil zápal na obličkách, a to som myslela, že nachládol len.
Pri 5 mesačnom a 40 tkach by som určite minimálne volala pohotovosť, alebo 155 sa poradiť. Ale čítam, že dieťatku je už lepšie, snáď uz najhoršie máte za sebou.
@oblecenie99 ja som sa radila aj s pediatričkou, ale stále len zrážať zrážať, no a človek pri takom malom dieťati sa predsa len viac bojí, tak už som to nezvládala
@luliu vidím, že ideš do obrany... Precitaj si co sú vyššie spomínané kŕče a moju inteligenciu nechaj na pokoji lebo mi nesiaha s ani po päty.
@janapeterjana to je v pohode, že sa bojíš, je to tvoje bábätko, ale nemáš sa čoho, treba vydržať a zrážať. Dôležité je, že po lieku nestúpa a ide aspoň trocha dole. Nabudúce sa budeš báť menej.....

@luliu poznáme aj iné prípady na sanitku... Keď nemá inú možnosť tak čo.. Zase nebud premudreta... Si lekár?