icon

Vyberanie nosnej mandle u 19 mesačného dieťatka - Košice, Martin

jajuuus
12. sep 2017

Potrebovala by som informácie mamičiek, s ktorou DFN boli spokojné a ako to tam prebiehalo. Potrebujeme vybrať nosnú mandľu a prepichnut bubienok...

Strana
z2
jajuuus
autor
22. sep 2017

@dobromila1111 tak v utorok prijem, v stredu operacia, vo štvrtok domov... Bojím sa... Nech je to už za nami...

luliu
22. sep 2017

@korytnacka1 je rozdiel vyberať nosnú mandlu a obe mandle. Pri nosnej bežne púšťajú domov po zákroku, bolesti nie sú žiadne, dieťa v ten deň funguje úplne normálne keď odznie anestezia

luliu
22. sep 2017

@korytnacka1 *vravím o operácii s laserom, ktorá je lepšia pre dieťa

dobromila1111
22. sep 2017

@luliu drzim vam silno palce. Potom napiste,ako sa mate..nech to mate uz za sebou,vela stastia!

luliu
22. sep 2017

@dobromila1111 tvoj odkaz bol pre
@jajuuus 😉

dobromila1111
23. sep 2017

@luliu ano bol..

jajuuus
autor
25. sep 2017

@dobromila1111 veľmi pekne ďakujem! Malá mi chytila sople, snáď nás zajtra nepošlú domov...

tancik
26. sep 2017

@jajuuus nechcem strašiť nás poslali

lubina
26. sep 2017

@jajuuus ja som bola v LM s mojou dcerkou, mala vtedy 5 rokov. Prijali ju jeden den a isli sme este domov. dalsi den rano sme tam prisli spolu, mala stastie robili ju prvu 🙂, jedno dietatko totiz poslai domov, kaslalo...a popoludni nas prepustili domov, s kvapkami, spravou a terminom na kontrolu...bola a aj som stale spokojna. Mala potom skoro vobec nesoplikovala. Ak uz bola chora, tak nie od soplika s ktorym sme sa trapili par rokov, az mandle narastli velke ☹

jajuuus
autor
26. sep 2017

@tancik Už sme ubytované, zajtra nás robia. Ak sa soplik zhorší alebo sa niečo k tomu pridá, tak ju nebudú robiť.

jajuuus
autor
26. sep 2017

@lubina Mne tiež synčeka robili v LM, ale ona je ešte malinká, ju v LM nemôžu... Ale už sme na izbe, zajtra ideme na to... Dúfam, že pôjde hneď medzi prvými...

lubina
27. sep 2017

@jajuuus a kde ste? v RBK? dufam,ze to dobre dopadlo...

jajuuus
autor
27. sep 2017

@lubina v KE... Chvalabohu ok, aj keď trochu viac krvacala. Ventilacne rúrky nedávala. Teraz sa zotavujeme z narkozy, dosť spinkala a ešte je trochu placliva....

lubina
27. sep 2017

@jajuuus tak je po operacii, ale urcite to bude ok...len pre zasmiatie, nasej ked vybrali tie mandle a zobudila sa na izbe po narkoze, tak mi povedala, ze mandle chce naspat a ideme domov 🙂 .....aj doktori mali zabavu

dobromila1111
27. sep 2017

@jajuuus tak uz je po,super. Drzkajte sa 🙂

jajuuus
autor
27. sep 2017

@lubina aká zlatá 😂😂😂

jajuuus
autor
27. sep 2017

@dobromila1111 ďakujeme 🙂

jajuuus