Vyberanie nosnej mandle u 19 mesačného dieťatka - Košice, Martin
Potrebovala by som informácie mamičiek, s ktorou DFN boli spokojné a ako to tam prebiehalo. Potrebujeme vybrať nosnú mandľu a prepichnut bubienok...
@korytnacka1 je rozdiel vyberať nosnú mandlu a obe mandle. Pri nosnej bežne púšťajú domov po zákroku, bolesti nie sú žiadne, dieťa v ten deň funguje úplne normálne keď odznie anestezia
@korytnacka1 *vravím o operácii s laserom, ktorá je lepšia pre dieťa
@luliu drzim vam silno palce. Potom napiste,ako sa mate..nech to mate uz za sebou,vela stastia!
@dobromila1111 tvoj odkaz bol pre
@jajuuus 😉
@luliu ano bol..
@dobromila1111 veľmi pekne ďakujem! Malá mi chytila sople, snáď nás zajtra nepošlú domov...
@jajuuus ja som bola v LM s mojou dcerkou, mala vtedy 5 rokov. Prijali ju jeden den a isli sme este domov. dalsi den rano sme tam prisli spolu, mala stastie robili ju prvu 🙂, jedno dietatko totiz poslai domov, kaslalo...a popoludni nas prepustili domov, s kvapkami, spravou a terminom na kontrolu...bola a aj som stale spokojna. Mala potom skoro vobec nesoplikovala. Ak uz bola chora, tak nie od soplika s ktorym sme sa trapili par rokov, az mandle narastli velke ☹
@jajuuus tak uz je po,super. Drzkajte sa 🙂
@dobromila1111 ďakujeme 🙂
Od včera sme domka ☺
@jajuuus super. A ako to drobec zvlada?

@dobromila1111 tak v utorok prijem, v stredu operacia, vo štvrtok domov... Bojím sa... Nech je to už za nami...