icon

Vyrážky a tretie povinné očkovanie

alenocka88
14. mar 2018

Malá 11 mesačná je vyhádzaná viď foto. Je to ale už 2. krát ... 1. krát bola mega asi 3 dni a potom to krásne po bepanthene na exémy zmizlo a znovu sa nám to ale v menšom vrátilo no už to trvá týždeň a to máme mať o týždeň povinné očkovanie, ktoré už bolo raz odsunuté kôli nachladnutiu. Myslíte, že nás môžu očkovať pri takomto výseve? Ďakujem za každú radu info ... a náhodou keď tak dobrý kožný lekár v Trnave?

Strana
z2
misinka0611
15. mar 2018

@kimi203 Nie neboj ja viem ze si to nemyslela v zlom naozaj 🙂 A on mi pamaha velmi stará sa o nas o malého od prveho dňa a pomohol mi v najhorších časoch 🙂 Drž sa aj ty dúfam ze malickemu bude uz len dobre 🙂 ❤️

brisilda
15. mar 2018

@kimi203 uff a to si sa nebala mu to vybrat ? ja by som na toto nenasla odvahu ale s tym preplachom mas pravdu ... tam logika nepusti . Ja som tiez lekarom prestala doverovat no nieje lekar ako lekar ... niekto hlada a riesi pricinu a niekto len dava lieky ved ak nezaberie jeden zaberie druhy na chvilu pokoj a sup znova ten isty kolotoc .... vtedy je clovek uz nuteny otvorit oci a patrat po pricinach ako vie a aj za pomoci uja googla ....... detickam prajem skore uzdravenie nech su cim skor fit

kimi203
15. mar 2018

@brisilda bala som sa, ale bolo to v sobotu vecer a do Bratislavy to mame 100 km. Tak som to zvladla doma a rano sme hned isli do nemocnice.

katharines
15. mar 2018

@kimi203 dakujem za vysvetlenie. Ste skveli rodicia. 👍

Strana
z2