icon

Vyrážky po očkovaní v 15. mesiaci

majica11
3. jan 2018

ahojte, boli sme piatok ockovat 15 mesiacov,priorix. Vcera sa vyhodil mal 2 vyrazky ako kiahne ale neni su to, boli sme u lekara. Do rana teda dnes mal uz 6 vyrazky. Lekar nam dal puder. Mate skusenost ze sa vam dieta vyhodilo?? ako a cim ste to natierali? citala som na stranke ze po priorixu je mozne aby sa dieta vyhodilo.
Kolko vam to trvalo aby vyrazky zmizli??
dakujem

prevenar
•
3. jan 2018

- tazko povedat, moze to byt neziaduca reakcia na ockovanie, alebo ste proste mohli chytit kiahne. kiahnam je vek ukradnuty. chod k lekarke a daj si zistit, ci su to kiahne ..ak nie , tak trvaj na zapise neziaduceho ucinku do karty. ..co ti zrejme odmietne, ale aspon zistis, co uvidis od lekara, ak sa stane nieco po ockovani - jeho chrbat ^^

na strane druhej, vyrazky su zrejme minimum, co sa moze stat po ockovani. su aj daleko horsie reakcie. ked si zoberies, ze ake je ockovanie neucinne a efekt - ak vobec nastane trva len par rokov. je dobre si zistit o ockovani viac info, kedze niektore zmeny po ockovani su nezvratne . https://www.modrykonik.sk/group/1799/

majica11
autor
•
3. jan 2018

kiahne to nie su. a link co si poslala je ze nesuhlasim s ockovanim :D ale ja súhlasim s ockovanim ale idem si to precitat, dakujem

prevenar
•
3. jan 2018

@majica11 to je len nazov skupiny 😉 neznamena to , ze musis s niecim nesuhlasit. :D prebehni si oznacene prispevky - neziaduce ucinky ..to su pribehy mamiciek z MK.

bibistec
•
3. jan 2018

A pribalovy letak k vakcine si si pred ockovanim predpokladam prexitala tam pisalo co? Ak to nie su kiahne ako to vysvetlovali? V kazdom pripade trvaj ma zapise neziaducich reakcii do karty nevies este co sa z toho vykluje
A teraz vobec je obdobie ze vsade su virusy a rozne choroby teoreticky je mozne ze nieco dieta chytilo ale skor to bude z ockovania ako reakcia

sasa1310
•
3. jan 2018

@majica11 len aby to nebol nežiadúci účinok - samotné osýpky

majica11
autor
•
4. jan 2018

vcera mal uz horucku a vyzera to na kiahne, su pupencovite. Piatok ideme na kontrolu teda zajtra tak uvidime co povie.

domin85
•
6. jan 2018

po ockovani mmr mozu dojst vedlajsie ucinky tyzden az dva po ockovani, takze asi toto bol vas pripad. mozu byt teplotymoze byt aj vysyp, treba prekonzultovat s lekarom, napr moj syn mal vysyp silnejsi aj so svrbenim nez je norma, ale vraj to suvisi s tym, ze je ekzematik a reaguje koza inak. Dala som mu fenistil aby sa neskrabal a kludne spal a za tri dni to preslo.

majica11
autor
•
6. jan 2018

Zabudla som napisat. Potvrdene kiahhne. Najprv sa vysypal a potom dva dbi horuckoval.