icon

Výsyp na tele

sofiloren
17. júl 2018

Dobry den,
viete mi poradit aky priebeh maju tieto vyrazky? zrejme to bude alergia na avivaz ma to iba na tele a na hlavicke

Výsyp na tele
elysiacik
17. júl 2018

Mne to príde ako potničky 🙂

pininka
17. júl 2018

No potnicky to niesu urcite. Bude to nejaka alergia, asi by som s tym isla. Ale ked mas fenistil treba dat.

henriett19
17. júl 2018

Na tvari to nema?

mala_katie
18. júl 2018

Môže to byť kľudne avivaz, pripadne teplo v kombinacii s ňou a s jedlom pripadne.. Mne na také dal MUDr krém lipobase.. Neviem, či pomohlo, nemala som ten pocit.. Len nanovo všetko preprat, kľudne aj v octe, ak je to z avivaze tak to zmizne samé..

lucya665
19. júl 2018

Ja si myslím že je to zihlavka - alergia na niečo.Moze to byť úplne na čokoľvek.Mame s tým skusenosti,dcérka to má od novembra nepretržite.😕

renatik91
19. júl 2018

Ja som mala toto isté začiatkom roka - pravdepodobne to bola alergia na prací prostriedok 🙂

sofiloren
autor
27. júl 2018

@henriett19 ano mal
@mala_katie bola to avivaz,vsetko som nanovo oprala ale s inou avivazou a zmizlo mu to same...pravda utierala som ho repikom a zlepsilo sa mu to.Dakujem vam za rady

sofiloren
autor
27. júl 2018

@renatik91 a aka znacka to bola?

renatik91
27. júl 2018

@sofiloren Ariel kapsulky z Nemecka 🙂

simculllka
27. júl 2018

@sofiloren ahoj , aj naše deti to teraz mali, ale napr. dcére predchádzala tomu teplota..podľa mňa ide o vírusovú chorobu, ale tak vy máte možno niečo iné..

henriett19
27. júl 2018

@sofiloren nemal to len piatu chorobu? U nas to bolo rozsirene nedavno

mala_katie
28. júl 2018

@sofiloren mal pred tým horúčky? Ako mne sa tak mala vysypala z lenoru(dedko my omylom stúpol do práčky) ale baby majú pravdu, ze to mohla byť aj siesta(piata) teraz toho bolo veľa..no hlavne ze zmizlo..

sofiloren
autor
3. aug 2018

@sofiloren ten Loves Baby z tesca... asi to bol veľký omyl, keď plienky tej značky sú super, ale aviváž asi nie inak som používala Comfort(podobné balenie ako Cocolino) z rakúska segry mi doniesli, je so síce silný koncentrát ale vydržal mi pol roka dám si to doniesť znovu.
@simculllka no piata či šiesta choroba neviem čo to znamená už som to od niekoho počula... tak mal tri dni horúčky potom tuším jeden deň nič a na piaty deň sa mi vysypal a to trvalo tuším 3-4 dni. tak neviem nepamätám si presne dni

ivulkap
3. aug 2018

@sofiloren tak ak mal 3 dni horúčky a potom sa vysypal po ústupe teploty, tak to bola na 100% 6.choroba a nemáte to z aviváže. Už to mal môj syn 2x.

sofiloren
autor
31. aug 2018

@ivulkap Máš pravdu čo som počúvala od kamarátok, že každé malé dieťa dostalo tak som sa dovtípila... a ako sa to vrátilo, v priebehu roka?

ivulkap
31. aug 2018

@sofiloren bolo to neskôr cca až za 2 -2,5 roka

ivulkap
31. aug 2018

@sofiloren mysleli sme si,že to nemôže už 2x dostať a to nieje vôbec pravda...dr. nám to povedala

patris2017
16. mar 2022

@ivulkap aj my sme to dostali druhý krát po 8 mesiacoch, opakovane ako nám šli zuby, oslabená imunita