icon

Z čoho má dcérka zapálenú pišulku?

kepassa
15. aug 2010

uz v piatok som si vsimla, ze ma moja dvojrocka cervenu pisulu, skor pri vchode, tak som jej to jemne natrela kremom proti zapareninam od nivea tusim sos ten nam najvacsmi zaberal, myslela som si, ze to ma z toho tepla, pretoze este plienkuje, dnes som si vsak po kupani vsimla, ze to ma este horsie, ma ju celu cervenu a ma tam take minipluzgieriky miestami na dotyk vsak nie je citliva pretoze som sa snazila jej tam opat dat spominany kremik a necukala sa ani neplackala. Neviete z coho to moze byt? Okolie ma v poriadku len ta pisulka je taka nepekna cervena cela, ritka v poriadku bez vyrazok. Vo vode zatial nebola /more,bazen/ ale hraje sa na detskom ihrisku, neviem ci to moze mat z toho. poradte mi nieco ucinne kym zajtra nepojdeme k lekarke.

Strana
z2
ivakat248
4. mar 2020

@alenky a nevadi, ak sa jej to dostane dovnutra? Toho sa obavam

alenky
4. mar 2020

@ivakat248 urcite nie,nam gynekologicka odporucala dokonca vyplachy,za ktore som ja bola proti.

ivakat248
4. mar 2020

@alenky super. Tak zajtra kupim a dam jej to okolo posvy.

123ca
3. aug 2020

Panna

alena06
5. mar 2021

Ahojte chcela som sa opýtať že moja dcéra má 8 mesiacov a má začervenanu pisulku čo pomôže môže byť s toho že začala sa plazit po brušku plenky používam tie isté a aj mokré obrúsky tie isté môže byť s toho že stále sa plazi po zemi

map0007
16. apr 2021

@gabika7706 a čo ste brali na odcervenie?dakujem

gabika7706
16. apr 2021

@map0007 tbl Vermox, boli na predpis

mimi1900
20. aug 2021

@evickapooh a co vam povedal gynekolog? Aj predpisal nieco? Dakujem

evickapooh
20. aug 2021

@mimi1900 zobralvyter z pošvy s uplne tenkou vyterovkou..a vypisala nejake (ak sa dobre pamatam antbiotikove) cipky ktore pripravili v lekarni..to preto lebovysiel nejaky streptokokk .tie cipky som ja jej nevedela vkladat...kazdy den prisla k nam detsky sestra(známa)a ona to jejvkladala.mne to nedovolila.allenestacili tiecipky potom este muselichodit na vyplach posvy.asi 7kratsme boli vyplachovali jej jodovym roztokom .tenkou hadickou a velmijemnetorobila p.doktorka.ale dostalisme saz toho..a chvala Bohu ona je statocna..neplakala nebranila sa..vydrzala to..vtedymala cca 4rokyteraz ma 16a ziadne problemy .

evickapooh
20. aug 2021

@mimi1900 aha..terazvidim ze ste z Kn..no neviemcijev Komarne detska gynekologicka.ale ak Vas poslu do NZtak tam radsej nechodte za p.Dr Vargovou Alzbetou..drza arrogantna ziadny vztah nema kdetom..chodte radsej do Levic ved ani levice su
daleko odKomarna tam pani DrDurovska Iveta je velmi dobra odbornicka mila vysetri jemne ale dokladne ma velmi dobry pristup k detom jednoznacne odporucam.

1katus1
21. aug 2021

@kepassa mne pri dcere pomohlo zmeniť plienky. Žiadne parfumované ale čisté biele najlepšie bez bielenia chlórom

kepassa
autor
21. aug 2021

@1katus1 dcera ma uz 13 rokov 😁 toto som riesila v 2010...ale chapem,ze to mala byt rada pre dalsie mamicky

1katus1
21. aug 2021

@kepassa som si nevšimla dátum ukázalo mi to medzi novými neviem prečo 😁

kepassa
autor
21. aug 2021

@1katus1 ano lebo zacali diskutovať dalsie mamicky tak to automaticky posunulo hore 😊😃

mimi1900
22. aug 2021

@evickapooh dakujem 🙂

nelynka243
25. nov 2021

@katkaromi dakujem pekne za rady ste super

Strana
z2