icon

Zaparený krk a za ušami. Mali ste taký problém?

cistko
15. jan 2008

Skusala som hladat, no nic podobne som nenasla tak dufam, ze ma nikto "neukamenuje" za tuto temu 😀 . Mame zapareny krk aj za uskami. Skusala som to natierat len olivovym olejom-nepomohlo, skusala som davat na to puder-nepomohlo, skusala som dat na to sudocrem-nepomohlo. Teraz skusam rybilku. A mam dilemu ci som robila spravne ze som skusala tolko veci ci som nemala byt vernejsia dlhsie jednej. Olej som skusala vyse tydzna a nic, puder asi dva dni a sudocrem tiez na rybilke sme dnes druhy den no este to chcem vydrzat zatial sa to javi najlepsie. Nestretli ste sa niekto s tym? Co robite vy mamicky co mate silnejsie deticky ktore maju zahyby a robia sa im tam zapareninky? My nie sme silny a predsa-krk je sice citlive miesto ale preco za uskami???? 😨

Strana
z5
sokol11
21. jan 2015

@mrtartina preto som napisala flocetu gel, obsahuje okrem harmanceka aj nechtik a octan. my ju pouzivame asi na vsetko a hlavne v lete

milota164
21. júl 2015

my sme pouzivali Bepanthen na zapareniny a hlavne ako prevenciu

lili007
10. mar 2016

My tiez pouzivane extra mast Bepanthen aj na zapareniny na krku ci v trieslach (nielen na zadocku), podrazdenu pokozku, odreniny a podobne. Mame ho aj v lekarnicke a jazdi vsade s nami. 🙂

korytnacka7
10. mar 2016

Jejda baby, chce to teplu vodu a obycajne mydlo a poctivo kazdy vecer umyt a hlavne dokladne vysusit... za par dni mate po tom. Ak je to velmi zanedbane, treba silnejsi kaliber ako imazol alebo pymafukort.

maykaaa1122
22. júl 2016

ja malú častokrát umývam vodou a natriem jemnú vrstvu bepanthenom extra krémom,,super pomáha

lilu74
29. júl 2016

Na zapareniny vsetkeho druhu pouzivam bepanthen extra-v lete som nim aj potnicky vyliecila😉

autumn11
8. nov 2016

ja tiež používam bepanthen extra aj na potničky. Keď sa malému spravili niekedy pod krkom a v záhyboch, tak som mu ich ponatierala a bolo po probléme.

lilu74
14. dec 2016

maly mal naposledy pod pazuchami vyrazky nevedela co mu na to dat, tak aj na ne som skusila bepanthen care a po par dnoch mu zmizli, nejako ho extra nesvrbeli, asi mu ani nevadili, ale boli tam:(

lilu7
12. feb 2017

Mastime bepanthenom skoro cely rodinu😂detom zadocky na predchadzanie zaparenin a nam suche miesta na kozi.

martinalexander17
12. feb 2017

Ja odporúčam healer gel pomáha zahojeniu takýchto ,,poranení´´ a Jeho prednosťou je obsah krvných derivátov získaných unikátnou metódou v špeciálnom gélovom základe.
dcérke natierame zapareniny po plienočkácha pomáha jej to.

Strana
z5