icon

Zápcha 16 mesačnej dcérky a Laktecon

ziggina
10. aug 2013

Mám 16 mesačnú dcéru ktorá od malička 7 až 12 dní nekaka ani čipky jej nepomáhali.Skúšala som všetko možné nostale mala tvrdú stolici a problém ju vytlačit.Vyskúšala som lactecon pred 4 dňami a od vtedy kaka 2 do dňa .ale máme ďalší problém.Celé noci nespí krúti a zvija sa po posteli a asi po 2 hodinách sa z veľkou bolesťoú pokaka.Neublížila som jej nejako tým liekom?Asi to už mám riešiť s lekárom.A aby somnezabudla kojim ju.Poraďte;ak máte podobný problém alebo skúsenosti čo mám robiť ako jej pomôcť ďakujem

jankagun
10. aug 2013

ahoj...u nas zaberaju slivky(bud kompot alebo susene slivky vyvarim v horucej vode a potom ma z toho cajik),cucoriedkova presnidavka, a samozrejme vlaknina-ta zmakcuje stolicu a lahko sa vykaka 🙂 zatial to vzdy zabralo ..ja uz nekojim,ale ked som kojila a dala som si hrozno tak potom sa riadne malá pokakala :D

bibi21
10. aug 2013

lactecon sme aj my brali ...moja malinka ma tiež problemi s nekakaním od malička..lactecon podla mna neubliži..ja som mojej malej tiež musela dať lebo mi 4 dni nekakala..čučoriedkova presnidavka skor zahustuje stolicu..nam celkom pomaha zrela hruška, dávam jej na večer ovsenú kašu a niekedy nepomôže skoro nič. ale mne nechce vela piť tak aj v tom mi máme asi problem.

ziggina
autor
10. aug 2013

Dík.ale je normálne že po lactecone za 5 dní mala stolicu už asi 14 krát a to ju budí na kŕče ako dlho sa bude čistiť nie je to už veľa?Veď mi už aj pochvala a stále nemá chuť padať