icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

henya
6. dec 2020

@meggi28 ahoj, oslov prosim predajcu Zinzino, ktory ti produkty predal, neradi sa miesame kolegom do kapusty, je najlepsie ked ti poradi priamo on/ona 😉 pekny vecer

meggi28
6. dec 2020

@henya ja som to objednavala priamo cez stranku zinzino

henya
6. dec 2020

@meggi28 aha to je skoda, je lepsie kontaktovat priamo predajcu, aby radil a pomahal vzdy ked treba 😊 v kazdom pripade nic nie je stratene, napis mi prosim do spravy cislo na teba a ja ti zavolam, moze byt? 😉

lucielili
25. jan 2021

Dobry den, uzivam Zinzino balanceoil...ale mam problem ako ho dat dcerke...Zkusala som jej ho schovat do mlieka ale vzdy to pozna a nechce to...Mate nekdo skusenost...radu...Jak to udelat aby ho dcerka sama chtela alebo ako ho schovat do jedla? Dakujem za odpovedi.

scorpionlady
25. jan 2021

@lucielili mne to deti nastastie v pohode zjedia z lyzicky. Ale kamoske dcera tiez protestuje, tak to tiez pridala do mlieka.kedze bola mala zvyknuta na vanilkove mlieko, tak protestovala,lebo malo mlieko zrazu pomarancovu chut.ale kamoska jej povedala,ze vanilkove mliecko sa minulo a uz je len pomarancove. A mala 2,5r to prijala a vypije ho. Mozno aj u vas to zaberie. Alebo skúste verziu balance oil aqua x,co sa da zamiesat v tekutine.ked to pridate napr do jablkoveho dzusu,tak je to minimalne poznat. Mne osobne ten aqua x nechutil tak ako pomarancovy balance oil,ale pre deti co maju radi dzus,to moze byt prijatelnejsie 🙂 pripadne ak by uz dieta boli vacsie,tak skuste olej naplnit do prazdnej veganskej kapsule a nech prehltne.aj to je varianta 🙂 a lacnejsia ako keby ste kupovali original kapsulovy balance olej. Tak snad som trochu pomohla 🙂 Vela stastia ;)

melanie9
28. jan 2021

Ahojte, máte skúsenosť aj s vegánskym zinzinom? Neviem, či by mi rybí olej spravil dobre vzhľadom nato, že som už 5 rokov vegetariánka. Ďakujem

melanie9
28. jan 2021

@sissiy ahoj, mala by som záujem, avšak máš aj vegánsky olej? Som vegetariánka 5 rokov a neviem, či by mi rybí olej spravil dobre. A ten test je načo dobrý? Ďakujem za odpoveď

sissiy
28. jan 2021

Ja tu ponúkam oleje za 30 eur, normálne na stránke nájdete za 47eur, je to iba dopredaj, lebo som si objednala väčšie balenie a mam veľa toho doma. TEst mam za 58 eur, Maly olej 12 eur, pri kupe viac vecí viem spraviť aj zlavu - proste mam toho veľa a nestíham to jest.. Informácie o Zinzino výrobkoch tiež mám - tak sa kludne pýtajte.

sissiy
28. jan 2021

Veganský olej je dosť náročný na užívanie - nie je tak úplne ľahko pitelny..teda trošku zapacha by som povedala.

scorpionlady
28. jan 2021

@melanie9 zdravim, ja mam doma vegansky olej citronova prichut. Davam za cenu 65€ (namiesto 79 co je maloobchodna cena). K comu je test dobry najdete v mojom bazare pri ponuke testu. V pripade ak kupite aj olej,dam Vam test za 40€ namiesto 48€ za co ponúkam v bazari. Kludne mi napiste ss, zodpoviem Vam otazky 🙂

scorpionlady
28. jan 2021

@scorpionlady este doplnim ze klasicky Balance Oil ponukam za 30. Tiez mam doma viac baleni z velkeho balika,keby niekto chcel,tak sa ozvite 🙂

melanie9
29. jan 2021

@sissiy myslím, že skôr by som mala problém s chuťou aj vôňou rybieho. Morské riasy som náučná jesť, tiež aj vo forme Chlorelly mi chutia. Je to podobná chuť? 🙂

melanie9
29. jan 2021

@scorpionlady a aký je v ňom rozdiel, keď je s citrónovou príchuťou a bez?

scorpionlady
31. jan 2021

@melanie9 vegansky balance oil nie je z ryb. Ale z rias. Inak by nemohol byt vegansky 🙂 tak chut ryby urcite mat nemoze. Netusim aky je rozdiel medzi veganskym s citrónovou chutou alebo bez,lebo som este neochutnala.ja si davam nevegansky bud s citronovou alebo pomarancovou prichutou a ani tam rybu vobec necitit 🙂

janavanekova_58
12. feb 2021

@sissiy Mala by som zaujem aj viac kusov

scorpionlady
12. feb 2021

@janavanekova_58 tiez vam viem predat viac kusov.ponuku mam v bazari 🙂
A test viem dat za 40€ ak zoberiete viac ks oleja...

janavanekova_58
13. feb 2021

Mam zaujem iba o olej..za kolko ho predavate? Zobrala by som bud viac kusov alebo pravidelny dvojmesacny odber.

scorpionlady
13. feb 2021

@janavanekova_58 napisem Vam spravu

giulialba
19. feb 2021

Ahojte, davam syncekovi (2r.) zinzino asi 3 tyzdne. Mal zacinajuci ekzem, ale uzivanim zinzina sa stav zhorsil, ekzem sa rozsiril. Je to v poriadku, nemoze to byt nejaka reakcia na produkt? Dakujem....

scorpionlady
20. feb 2021

@giulialba ahoj, moj syn 2,5 ma tiez ekzem. K ekzemu je dobre uzivat aj Protect.tiez davam synovi. My berieme 3 mesiace. Bolo uz lepsie, bolo aj horsie. dost to zavisi aj od psychiky ako som si vsimla. Ta reakcia tvojho maleho moze byt v dosledku detoxikacie. Skus mu na tyzden znizit davku na polovicu.a potom pokracovat. Kazdopadne ten Protect urcite odporucam. Zatial ho uzivame len 2 tyzdne. Davam 1 celu kasulku do ovsenej kase, aj apolu so Zinobioticom..je potrebne mat v poriadku aj creva. Ak by si chcela ten Protect, tak mam doma..

scorpionlady
20. feb 2021

@giulialba este ma napadlo, vies co mu ten ekzem vyvolalo?ten zacinajuci myslim.

giulialba
22. feb 2021

@scorpionlady Ahoj... dakujem za odpoveď ... vsimla som si, ze to zacalo pred 3 mesiacmi v decembri, ale len maly flak v zahybe zozadu ako je kolienko.... myslím, že to bolo po mandarínkach, ktoré jedol... hoci aj predtým mal, ale všetko ok... tak sme mu už nedávali... v januári mu išli zadné stoličky, teplotoval, preháňalo ho...asi znížená imunita, tak sa mu objavili asi nové fľačiky, ale neboli červené...potom začiatkom februára očkovanie.... a vtedy som začala podávať zinzino a to už sa začalo rozširovať aj po druhej nohe, sčervenali a viac ho to aj dráždi... prestala som mu to dávať, už asi 2 deň... dávam iba dcérke, aj tá mala reakciu, vyhádzala sa na nohách zozadu, pupáky, ale už to mizne... žiaľ malému to zostalo... ako som vysadila zinzino, má to menej podráždené... dávala som mu BalanceOil...
prosím ťa, čo je ten produkt protect? to je asi taktiež od zinzina... vďaka za ponuku, ale sme v zahraničí, teda by som sa k tomu nedostala...
prosím ťa, aj si vylúčila nejaké potraviny pri ekzéme?

scorpionlady
22. feb 2021

@giulialba Ahoj, tak ten ekzém u tvojho syna môže aj s očkovaním súvisieť. Alebo všetko dokopy. Aj Balance olej môže krátkodobo u niekoho vyvolať nejakú reakciu, vtedy však nie prestať treba, ale znížiť dávkovanie na polovicu, prípadne podávať pár dní obdeň. Určite by som podávala BalanceOil ďalej. Tá reakcia za pár dní prejde. Môj malý mal ekzém aj minulý rok v zime, ale potom v lete bolo už všetko v pohode a nejak v októbri to začalo zas. Snažím sa mu dávať menej gluténových vecí, keďže samotný glutén podporuje zápaly. Ale nemyslím, že je to tým gluténom, už som skúšala aj orechy, kešu, mandle vysadiť, ale nejak nepomohlo ani to. Popravde vôbec netuším z čoho to môže mať. Často to vyzerá, že je to skôr psychického pôvodu. Raz to ma horšie, raz lepšie. Zvonka mu ekzém natieram buď Skin Sérom zo Zinzina alebo mám takú bambuckú masť so striebrom.
Protect sú 1-3,1-6 betaglukány tiež od Zinzina. Obsahuje prírodné zložky pre ochranu imunity. Okrem betaglukánov obsahuje aj vitamín C a D. Podporuje našu vrodenú imunitu. Je to vo forme prášku v kapsuli, takže sa ľahko dáva aj deťom. Synovi nasypem jednu kapsulu do ovsenej kaše tiež spolu so Zinobioticom (vlákninou). Protect je v tejto vírovej dobe veľmi vhodný, pretože si tým dokážeme posilňovať našu imunitu.
Tak myslím, že aj do zahraničia sa dá v pohode posielať 🙂

bajo600
5. mar 2021

Čaute, s manželkou užívame Zinzino olej už rok, ale bohužiaľ sme ho neužívali poctivo. Keby venujem tomu viac pozornosť, možno by som mal ešte dnes otca... Rozhodol som sa zmeniť myslenie, prístup a už týždeň poctivo užívame olej a dávame ho už aj nášmu 2,5 ročného krpcovi. Ľutujem, že som mu to nedával skor!

https://www.youtube.com/watch?v=V6k13AZdKDI

Keď si nájdete hodinu času, pozrite si toto video. Odporúčam!

giulialba
9. mar 2021

@bajo600 dakujem za link...mam otazku - zacala som zinzino davat syncekovi a hned sa mu zhorsil stav, ekzem sa zacal sirit a scervenal... nemohlo ist o alergicku reakciu, ze mu olej "nesadol"? nemam s tym skusenosti, uzivame kratko... teda uz iba dcerka... mam obavy to dat synovi...

pajaj
18. mar 2021

@sissiy ,mala by som záujem kúpiť olej

bajo600
18. mar 2021

@giulialba olej nemá vedľajšie účinky

sissiy
19. mar 2021

@pajaj mam malé flašky 100 ml za 12 eur k dispozícii, idelane na vyskúšanie pre deti

sissiy
19. mar 2021

a testy ponúkam tiež za 40 eur, v prípade kupi jedného oleja..Inak je test za 109 eur

pajaj
19. mar 2021

@pajaj
@sissiy ja som myslela ze olej je pre dospelych