Zinzino balance oil- podávanie deťom
Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.
Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.
@pajaj - dá sa kúpiť aj jeden produkt - určite dá, ale výhodnejšie sú baličky čo vam ponúkaju predajcovia. a ideálne ked si spravíte test na začiatku - uživate olej aspon 6 mesiacov a spravíte druhy test ako výstup - LEBO naozaj vidite tu zmenu. Ja som tak isto mala 17:1 (a to sa zdravo stravujem) a po pouzívaní 6 mesiacov klesol na 11:00 a verím, že ešte klesne dalej..Tým že som to užívavala pravidelne, aj moja rodina. kúpila som väčší balíček - a myslela som si že budem šíriť aj ja to dobro dalej a stanem sa predajcom, ale Ja teraz na to nemam čas...vyrobky mam doma z veľkého baličku a dopredavam - Takže TESTY viem vám dať za 40 eur, a malý olej za 12 eur, aqua olej za 45 eur, zinzino lean shake za 45 eur 16 ks po 10 g, vláknina, ZINZINO krém proti vráskam za výhodnú cenu...
@katkulik Dobrý deň, mala by som ho mať koncom budúceho týždňa. Ale vanilkový je len veľký olej 300ml. Z malého je len príchuť pomaranč. Ak máte záujem o veľký vanilkový, napíšte mi prosím správu. Ďakujem.
Je to vhodnen aj na celkovú únavu, vyčerpanosť, úzkosť a tetaniu. Na toto by ste čo vedeli odporučiť? Ďakujem
tieto produkty sú veľmi predražené- živia celú predajnú sieť . aj v lekárni dostať kvalitné produkty za dobré ceny
@betka22betka ved prave aj za toto nad tým uvažujem, činnosť do toho, alebo stačia, resp.zaberu aj tie z lekárne?
@any17 zaberú aj tie z lekárne- ja som si kúpila potom, ako som preštudovala - porovnala zloženie niektorých produktov v ponuke
@henya Dobry den prajem ☺️Mala by som záujem o Zinzino Olej. Môžem Vám poslat správu? Dakujem ☺️
ahojte, ak má niekto záujem o Balance olej, test alebo ďalšie produkty zinzino, kľudne sa mi ozvite. Ponúkam za výhodné ceny 🙂
Ahojte, zistila som, ze dnes sa daju oleje kupit aj nezavazne mimo osobneho predajcu. Staci si cez Google vyhladat nejake eshopy co to priamo predavaju po kusoch bez nutnosti 6 mes. registracie. Casto sa daju kupit aj celkom vyhodne v balikoch, my sme tak nasli.
@scorpionlady ahoj. Mne bolo povedane, ze nieje veľmi vhodne davat olej spolu s vlákninou, ze je tam porebny odstup, nakolko pri vlaknine sa horsie vstrebáva, nema take ucinky. S kasou ovsenou by som to teda asi nedavala. Ci mate niekto ins informácie?
@miruska4 ahoj, to je pre mňa nová informácia, tiež som si o tom veľa pozrela, aj prednášky atď ale takúto info som nezachytila.
@betka22betka
@betka22betka dobrý večer prajem, viete mi prosím poradiť ktoré z lekárne? Ďakujem

@pajaj BalanceOil je vhodny uz aj pre deti od 6mesiacov 🙂