icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

saiffffa
23. nov 2021

@betka22betka ktore z lekarne mate?

scorpionlady
24. nov 2021

@saiffffa Čo chcete? 🙂

saiffffa
24. nov 2021

@scorpionlady da sa aj 1 flasa? za 31e?

saiffffa
24. nov 2021

@scorpionlady no produkt s kvalitnymi omega kys....ale nie aby som musela kupit karton hned ale 1 ks :D

scorpionlady
26. nov 2021

@saiffffa mam teraz v akcii od dnes do nedele za 29,50€ ;) mrknite moj bazar

ebalkova
1. dec 2021

Zdravím. Hľadám niekoho, kto mi poradí. S priateľom sme sa stretli s pánom predajcom.. Nie som z neho nadšená, to poviem úplne narovinu. Práve on a jeho reči ma viac odrádzajú, ako presviedčajú na užívanie ziznina. Priateľ ale napriek tomu sa na to dal a objednal na začiatok olej. Vôbec sa mi nepáči, že je to viazané na pol roka, čo nám bolo povedané až pri platení. To je ale nepodstatné. Momentálne čakáme na zásielku aj prvé výsledky z krvi. Potom asi skôr uvidím, ako dopadneme. Ja som bola operovaná tento rok aj na štítnu žľazu, nebieriem našťastie žiadne lieky, no práve teraz som na začiatku tehotenstva a preto hľadám reálne skúsenosti žien, ktoré to užívajú a aj užívali aj počas tehotenstva. Mám aj skoro 2 a pol ročného syna a nie som presvedčená, že by som mu to tiež mala dávať. Ďakujem za akékoľvek odpovede 🙂

meggi28
1. dec 2021

@ebalkova ahoj, ja uzivam zinzino uz presne rok. Mala som oslabenu imunitu celkovo plus zle vysledky zo steru krcka maternice po porode. Po pol rocnom uzivani som mala konecne treti ster dobry. Ja ale uzivam aj vlakninu, olej aj xtend a detom davam samozrejme olej plus protect ak na nich nieco lezie. Z pozretych prednasok viem ze v tehotenstve je olej uplna pecka aj pre babatko. Teraz u nas zurila crevna viroza, deti, manzel skoro 2 tyzdne som okolo nich chodila a starala sa a ja som to neschytala. Takze isto vdaka Zinzinu som si tu imunitu dala pekne dokopy. To ze je to viazane na pol roka mne napr vobec nevadilo pretoze nema zmysel uzivat niektory produkt mesiac, dva a cakat hned zazrak. Je to dlhodoba zalezitost a v podstate pre mna uz na stalo, nic lepsie som este neuzivala a som rada ze to mozem davat aj detom a dat im to najlepsie. Takze za mna velka spokojnost🙏🏻

scorpionlady
2. dec 2021

@ebalkova ja uz tiez uzivam zinzino vyse roka a myslim, ze s imunitou pomaha, ja si davam olej a 8r dcere davam kapsulovy essent, kedze nechce olej.

Predajca Vam ma vzdy povedat vsetky podmienky, ak s nim nie ste spokojna, da sa zmenit 🙂

zinzino
13. dec 2021

@pajaj Samozrejme, že sa dá aj jeden produkt

zinzino
13. dec 2021

@ebalkova Kľudne mi napíšte a rád vám zodpoviem čo Vás bude zaujímať

zinzino
13. dec 2021

@saiffffa áno dá sa

idaa81
5. jan 2022

@sissiy ahoj. Máš ešte tie výrobky? Testy?

zanka2
Odpoveď bola odstránená
janka_001
7. feb 2022

Dobry den. Mam syna (20mesiacov) narodeneho v 30tt. Uzivame rybi olej nutraceutica od 6mesiacov. Syn este nema porozumenie a celkovo je "pomalsi" oproti rovesnikom. Ma za sebou aj par operacii, k tomu este epilepsiu(lieky nam uz maju postupne vysadzat, mal jeden epi zachvat pred rokom). Chcem sa spytat, ci by som mu mohla davat olei zinzino. Vazi 9,5kg. Dakujem za odpoved.

zinzino
8. feb 2022

@janka_001 áno samozrejme môžeš napíš mi kľudne do správy

meggi28
8. feb 2022

@janka_001 za mna urcite ano a plus Viva v kombinacii s olejom je prave na taketo veci bomba👌🏻

zanka2
Odpoveď bola odstránená
iwka36
3. apr 2022

@scorpionlady ešte mate na predaj? Inak môžu deti olej zapíjat?

scorpionlady
3. apr 2022

@iwka36 mam oleje na predaj, pozrite v mojom bazari a ano mozu zapijat

iwka36
3. apr 2022

@scorpionlady super dakujem. Takze su aktualne 🙂 tak vam v priebehu 2 tyzdnov pisem.

scorpionlady
4. apr 2022

@iwka36 oki

westernacka
Autor odpoveď zmazal
westernacka
27. aug 2022

@denidenka prosím vás, takže ste kupovali iba olej bez akéhokoľvek testu? Ja tiež rozmýšľam, že tak urobím. A vidíte výsledky?

westernacka
27. aug 2022

@giulialba dobrý deň, prosím vás, ako je na tom s ekzémom váš syn teraz? Ako dlho bral olej?

iwka36
27. aug 2022

@westernacka napr mojej dcere sa do 2 tyzdnoch upravil aj ked jedla co nemala.

ebalkova
27. aug 2022

Zdravím. Len by som chcela pridať aj našu skúsenosť. Partner si dáva iba olej, ale pravidelne každý deň asi od novembra, na nedávnej preventívnej prehliadke mal také dobré výsledky, ako ešte nikdy. Všetko v norme, žiadne odchýlky, všetko výborné. Malému, trojročnému, dávame, ale nie pravidelne, niekedy sa stane, že zabudneme, vynecháme, keď nie sme doma napr. alebo tak, chorý nebýva vôbec a to chodíme aj do kolektívu (materské centrum). Ja si tiež nedávam pravidelne, lebo tiež väčšinou zabudnem. Ale akože nepociťujem, že by sa niečo zmenilo u mňa. Máme skúsenosť ale aj napr. s prekonaním kovidu, ak niekomu pomôže, všetci sme to zvládli úplne v pohode, ako obyčajnú chrípku, ja bez teploty, len sa ma dlho držal kašeľ, malý mal len dva dni zvýšené teploty, inak nič, partner mal teploty, kašel a bolela ho hlava. Inak vôbec nič. Všetci sme neočkovaný. Snáď niekomu pomôže aj takáto skúsenosť. 🙂

westernacka
Autor odpoveď zmazal
westernacka
27. aug 2022

@ebalkova ďakujem. My sme pri korone horúčkovali obaja s manželom, ale s veľkými dávkami vitamínov sme to zvládli bez následkov. Deti nemali nič. Tiež sme neočkovaní. Nad olejom rozmýšľam kvôli manželovmu zlému spánku už niekoľko rokov, kvôli môjmu ekzému a často chytím nádchu a celkovo všetko od detí dostanem silnejšie ako to majú oni.

ebalkova
27. aug 2022

@westernacka Myslím, že na ten ekzém by to mohlo zabrať. Nemám s tým osobnú skúsenosť, ale tuším som o tom niekde čítala. A ten spánok tiež neviem, ale za pokus to určite stojí.

giulialba
28. aug 2022

@westernacka ahojky.. Syncek ekzem uz nema... Nedavam mu omegu, vyliecila som mu to upravou stravy, vynechala mliecne a sladke na urcitu dobu, zinok krem natierala.. Ked sa mu objavilo znova po ockovani, natrela som mu to s renu28 gel, pomohlo to, non toxic produkt. Ten teraz pouzivam, ked sa detom objavia rozne kozne a alergicke reakcie@westernacka,@westernacka postipnutie komarmi, osvedčilo sa mi to.