icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

scorpionlady
20. mar 2021

@pajaj BalanceOil je vhodny uz aj pre deti od 6mesiacov 🙂

pajaj
21. mar 2021

@sissiy chcela by som poradiť ohľadom používania produktov, napr. oleja ale pre dospelých. Mne predajca ponúkol cenu za balik v sume 238 eur plus potom na dalšie mesiace v cene 78 eur. to je pre nás určite veľa peňazí . Hovoril že iba jeden produkt sa nedá kupiť.

sissiy
21. mar 2021

@pajaj - dá sa kúpiť aj jeden produkt - určite dá, ale výhodnejšie sú baličky čo vam ponúkaju predajcovia. a ideálne ked si spravíte test na začiatku - uživate olej aspon 6 mesiacov a spravíte druhy test ako výstup - LEBO naozaj vidite tu zmenu. Ja som tak isto mala 17:1 (a to sa zdravo stravujem) a po pouzívaní 6 mesiacov klesol na 11:00 a verím, že ešte klesne dalej..Tým že som to užívavala pravidelne, aj moja rodina. kúpila som väčší balíček - a myslela som si že budem šíriť aj ja to dobro dalej a stanem sa predajcom, ale Ja teraz na to nemam čas...vyrobky mam doma z veľkého baličku a dopredavam - Takže TESTY viem vám dať za 40 eur, a malý olej za 12 eur, aqua olej za 45 eur, zinzino lean shake za 45 eur 16 ks po 10 g, vláknina, ZINZINO krém proti vráskam za výhodnú cenu...

katkulik
22. mar 2021

@sissiy dobrý deň, máte ten malý olej aj s príchuťou vanilky? Mala by som záujem.

sissiy
23. mar 2021

@katkulik nie nemaám

scorpionlady
23. mar 2021

@katkulik Dobrý deň, mala by som ho mať koncom budúceho týždňa. Ale vanilkový je len veľký olej 300ml. Z malého je len príchuť pomaranč. Ak máte záujem o veľký vanilkový, napíšte mi prosím správu. Ďakujem.

betka22betka
Autor odpoveď zmazal
adriana134134
19. júl 2021

@sissiy dobrý deň mate ešte tie oleje? 🙂

any17
2. aug 2021

Je to vhodnen aj na celkovú únavu, vyčerpanosť, úzkosť a tetaniu. Na toto by ste čo vedeli odporučiť? Ďakujem

betka22betka
2. aug 2021

tieto produkty sú veľmi predražené- živia celú predajnú sieť . aj v lekárni dostať kvalitné produkty za dobré ceny

any17
2. aug 2021

@betka22betka ved prave aj za toto nad tým uvažujem, činnosť do toho, alebo stačia, resp.zaberu aj tie z lekárne?

betka22betka
3. aug 2021

@any17 zaberú aj tie z lekárne- ja som si kúpila potom, ako som preštudovala - porovnala zloženie niektorých produktov v ponuke

any17
4. aug 2021

@betka22betka a vieš mi konkrétne odporučiť? Ďakujem

sissiy
19. aug 2021

@adriana134134 ano mam Aqua olej aj 100ml oleja aj testy za velmi výhodnu cenu

iva1009
24. aug 2021

@denidenka vyskúšajte cez Monika koristekova je na FB je tam skupina liečime detičky stravou a bylinkami.. odporúča zinzino...dá sa kúpiť cez ňu...

napraforgo
10. sep 2021

@henya Dobry den prajem ☺️Mala by som záujem o Zinzino Olej. Môžem Vám poslat správu? Dakujem ☺️

henya
10. sep 2021

@napraforgo dobry den, jasne kludne napiste 😉

scorpionlady
11. sep 2021

ahojte, ak má niekto záujem o Balance olej, test alebo ďalšie produkty zinzino, kľudne sa mi ozvite. Ponúkam za výhodné ceny 🙂

shady5
6. okt 2021

@henya poprosim info o produktoch dakujem

henya
6. okt 2021

@shady5 co konkretne vas zaujima?

shady5
7. okt 2021

@henya som tu nova. Ake produkty na podporu imunity a spravne fungovanie travenia. Dcerka ma uz 1,5kg rovnaku vahu, rastie minimum a je velmi vela zje. Musi mat problemy so vstrebavanim.

any17
7. okt 2021

@scorpionlady ahoj mm aby zaujimali ceny. Dakujem

scorpionlady
8. okt 2021

@any17 ahoj, pisem ti spravu

lenuss78
11. okt 2021

Ahojte, zistila som, ze dnes sa daju oleje kupit aj nezavazne mimo osobneho predajcu. Staci si cez Google vyhladat nejake eshopy co to priamo predavaju po kusoch bez nutnosti 6 mes. registracie. Casto sa daju kupit aj celkom vyhodne v balikoch, my sme tak nasli.

miruska4
15. okt 2021

@scorpionlady ahoj. Mne bolo povedane, ze nieje veľmi vhodne davat olej spolu s vlákninou, ze je tam porebny odstup, nakolko pri vlaknine sa horsie vstrebáva, nema take ucinky. S kasou ovsenou by som to teda asi nedavala. Ci mate niekto ins informácie?

meggi28
15. okt 2021

@miruska4 ano mas pravdu kedze Zinzino produkty uz uzivam nejaky cas aj som toho o nich vela postudovala, pozerala prednasky a je pravda pokial sa uzije vlaknina, dalsie produkty ci uz od Zinzina alebo vitaminy, lieky sa maju uzit najskor po 2 hod.

scorpionlady
16. okt 2021

@miruska4 ahoj, to je pre mňa nová informácia, tiež som si o tom veľa pozrela, aj prednášky atď ale takúto info som nezachytila.

sihrus
20. okt 2021

@betka22betka
@betka22betka dobrý večer prajem, viete mi prosím poradiť ktoré z lekárne? Ďakujem

erika325
17. nov 2021

@sissiy ahoj a mas aj vanilkový? Vzala by som jeden na zaciatok ci budu chciet

saiffffa
23. nov 2021

@scorpionlady ja chcem