icon

Zinzino balance oil- podávanie deťom

denidenka
29. júl 2019

Chcem sa opýtať (hlavne kvôli vysokej cene oproti iným produktom), či máte niektorá reálnu skúsenosť s podávaním rybieho oleja Zinzino balance oil svojmu dieťaťu. Ak áno, videli ste zlepšenie v reči, v imunite? Po akom čase ? Prosím nereagujte predajcovia, nezaujímajú ma prezentačné katalógové informácie.

Za odpoveď vopred ďakujem, pekný deň.

zanka2
Odpoveď bola odstránená
dastien
8. sep 2022

Ahojte.mozem sa spýtať je tu niekto kto keď začal brat olej od zinzina bolo mu z neho zle?ja pijem olej asi 2 týždne a stalo sa mi aso 3-4 krát ze večer keď som vypila olej tak do pol hodiny mi prišlo zle.zacalo ma bolieť brucho a úplne na vracanie mi bolo.normalne som si musela dat febichol na vytrávenie. Potom pár dní dobre a dnes zas to isté.

zanka2
Odpoveď bola odstránená
dastien
9. sep 2022

@zanka2 ďakujem pekne.poradca od ktorého som to kúpila mi včera hovoril ze aj on mal zo začiatku ťažobu tak si mam dennú dávku rozdeliť na dve.jednu doobeda a druhú poobede .časom sa to upraví a môžem prejsť zas na jednu dávku.

drmichaela
17. sep 2022

Ja to ako lekárka vrelo odporucam, lepší produkt na trhu som neobjavila, ak máte záujem, kľudne mi napíšte.

dastien
20. sep 2022

@drmichaela ja som si to začala dávať polku dávky po obede a polku večer a už je to ok. Už mi nieje z toho zle.čakam stále na výsledky prvého testu .som zvedavá aké budú.

westernacka
21. sep 2022

Kedy je to najlepšie piť? Čítala som, že po večeri. Ale kamarátka, čo mi to predávala, vraj bola na viacerých školeniach a tam odporúčali po raňajkách.

deni9
30. sep 2022

@drmichaela je vhodné aj pre 18 mesačne dieťa? Aká kombinácia je vhodná, na správny vývoj CNS ? ĎAKUJEM

martinusik91
30. sep 2022

Prosím vás máte niekto čerstvú skúsenosť ?Užívali ste dlhodobo?

henka123123
30. sep 2022

@martinusik91 moj syn bral rok kazdy den a boli sme spokojng.teraz sme cerstvo presli na iny na pol roka a potom uvidime ci sa vratime na zinzino ale za mna super

martinusik91
30. sep 2022

@henka123123 ďakujem 🙏 😉

zuzikazuzika
8. okt 2022

Dievčatá, odkiaľ kupujete oleje? Potrebujem jednu fľašku

zanka2
Odpoveď bola odstránená
zanka2
Odpoveď bola odstránená
zanka2
Odpoveď bola odstránená
zanka2
Odpoveď bola odstránená
zuzikazuzika
12. okt 2022

@zanka2
Práveže nie som

zanka2
Odpoveď bola odstránená
petronelys
6. nov 2022

@zanka2 dobrý večer, mohla by som sa Vam zajtra ozvať na to telefónne číslo ktoré ste tu poskytla ? Začala som dávať olej zinzino nášmu 18 mesačnému synovi, predajkyna mi preňho dala Vanilku, vraj užívať nalacno ráno, ale od kedy sme začali neskutočne nám plače zo spanku .. spánok sa zhoršil a skrátil .. plače v noci aj 2 hodiny … po 6 dňoch som mu radcej kúpila na odporucanie príchuť tutti frutti a znížila som dávku na 1 kávovú lyžicu z 2 ml .. zatiaľ je to o trošičku lepšie, dnes som prvýkrát dala pomedzi ranajky, tak uvidíme, ale mám ešte zopar otázok .. ďakujem

meggi28
6. nov 2022

@petronelys nie je to adresovane mne ale za mna urcite nakolko uzivame vsetci aj deti tak olej s jedlom pretoze po nom moze byt tazko. Mojho mladsieho syna napr z neho prehanalo tak som musela dennu davku rozdelit na2x. A deti uzivaju 0,20ml na kg. Mojim detom takisto viac chuti Tutti Frutti ale nalacno v ziadnom pripade. Mam napozeranych niekolko prednasok zo Zinzina takze urcite takto.

deni9
7. nov 2022

@petronelys ja som dcérke tiez18 mes dakto dala olej zizino a toľko co prehĺtla hneď zvracala...to treba dávať spolu z jedlom a dávam jej 1ml a do vody, tiež mame tuti fruti 👍

petronelys
7. nov 2022

@deni9 a spinka v pohode ? Ja som dnes dala na chlebík

deni9
7. nov 2022

@petronelys u nás je spánok v pohode,ale to už od narodenia...ja som sa rozhodla pre ten olej hlavne kvôli dobrému vývoju CNS ale aj na imunitu zatiaľ ho berieme mesiac tak uvidíme

zanka2
Odpoveď bola odstránená
renalka
21. dec 2022

@sissiy Dobrý deň. Predávate prosím ešte zinzino olej za veľkoobchodný cenu 30 eur? Rada by som deťom vyskúšala vanilku. Inak nerozumiem prečo tie oleje všetky ochucuju keď moje deti zbožňujú chuť rybieho oleja. To skôr tento ochutený môže byť pre nich problém.

nucky
21. dec 2022

Môj otec si to objednal, dal si test spravit, potom to schvalne nebral a na dalsom teste sa mu vysledky zlepsili....mame takeho v rodine co to predava a je z toho cely poblazneny...fakt su to vyhodene peniaze...

meggi28
Autor odpoveď zmazal
meggi28
21. dec 2022

@nucky pozdravujem. Tak pre koho ako vyhodene peniaze. Ja som mala zle vysledky z cytologie krcka maternice a vysokorizikove HPV, plus vyssi cholesterol a po roku uzivania mam vysledky negativne a cholesterol v norme. Neuzivala som nic ine takze neverim ze sa mi to “len” tak upravilo same. Ja som uzivala aj uzivam doteraz trojkombinaciu. Vlakninu, olej a Xtend

nucky
21. dec 2022

@meggi28 nechcem sa tu pustat do siahodlhych debat...nevravim, ze rybi olej nie je dobry zdroj zdravych tukov, je o tom kvantum vedeckych studii...ale zinzino je skratka predrazeny vyzivovy doplnok a hotovo...proste je to biznis...a bodka a chapem, ze zufali ludia su schopni vyskusat cokolvek a zaplatit cokolvek....kazdopadne som rada, ze sa vam polepsilo a drzim palce do buducna

meggi28
21. dec 2022

@nucky ja poznam xy ludi ktorym to pomohlo a poznam aj ovela drahsie produkty a bez vysledku. Takze za mna to neucinny produkt nie je a bodka. Ale 100 ludi, 100 chuti a 100 nazorov takze vam ten vas neberiem. Ja som vdaka Zinzinu zdrava a to je pre mna najhlavnejsie, keby to tak nebolo tak to netvrdim. Vsetko dobre aj Vam☺️