icon

Zlatý stafylokok v nose u 5-mesačného sa stále vracia.

efaa
17. máj 2019

Mamičky prosím Vás poraďte mi už som zúfalá. Moj malý 5mesacny synček ma v nošteku zlatého stafylokoka. Liečime sa už druhými celkovými antibiotikami a na cca 2tyzdne je ok a znovu. Cez deň nemá žiadne problémy, nemáme teplotu len v noci sa budí že sa mu nedá dobre dýchať a tak mu cez nos 3 aj 4krat prečisťujem noštek a potom pekne zaspí. Hlavičku si vždy da do záklonu aby mu sople stekali. Dali sme si aj my rodicia urobiť výtery, pozitívne na zlatého stafylokoka ale zato ze nemáme žiadne ťažkosti nám nič nepredpisal doktor a môjmu malému sa to stále vracia a ja už neviem čo robiť. Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
efaa
autor
24. máj 2019

@vinetuu všetko čo tu píšeš môžem dať malému na podporu imunity alebo sebe? Kapucinku a rakytnikovy olej som nasadila len nám s mužom.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
tiimka
Autor odpoveď zmazal
aimee77
24. máj 2019

@efaa Utekat od pediatricky,kt lieci stafylokoka aminopenicilinom.Megamox a Augmentin duo obsahuju rovnaku ucinnu latku.Uniflox je t.c.vypadnuty.Ale vyborny lokakny efekt na Stafal.Davali sme nielen do nosa,ale aj lokalne na kozu v pripade tan s pozit.S.aureus.

efaa
autor
24. máj 2019

@laura84 uniflox je dlhodobo nedostupný takže preto sme dostali pamycon

efaa
autor
24. máj 2019

@aimee77 ďakujem za radu 😉

Strana
z2